WerkTalent

Productiemedewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is al bijna 80 jaar bekend als expert op het gebied van kwalitatief timmerwerk. Het behoort tot een van de grootste producenten van houten kozijnen, kunststofkozijnen en gevelelementen in Nederland. Het grote bedrijf met meer dan 100 werknemers is gevestigd in Breedenbroek.

Samen met je collega's werk je in dagdienst van 07:00 uur tot 15:45 uur. Het bedrijf beschikt over een aantal robots, maar veel processen worden echter nog altijd door vakmensen met de hand verricht.

De nuchterheid en arbeidsmentaliteit die er heerst is terug te vinden in de gehele bedrijfsvoering. Het is een mooi, gezond en vooral gezellig bedrijf, ga elke dag opnieuw met een glimlach naar je werk!

Functieomschrijving
Hou jij ervan dat geen één dag hetzelfde is en je veel verschillende werkzaamheden mag verrichten? Of wil jij de beste worden in één specifiek onderdeel? Alles is hier in overleg mogelijk.

Zo kun je aan de slag op de Voormontage, waar je samen met je toekomstige collega's kozijn onderdelen in elkaar monteert. Of op de Af montage waar je hang en sluitwerk, ventilatie roosters en andere onderdelen monteert. Via verschillende stations worden de kozijnen naar de wens van de klant gemaakt. Ontwikkel je op meerdere stations of werk hele dagen aan jouw favoriete station.

Op de afdeling Elementen zijn wij op zoek naar sleutelaars. Zo kun je aan de slag met diverse timmer- en montagewerkzaamheden aan de gevelelementen. Of werk jij samen met collega's de gevelelementen netjes af.

Binnen het bedrijf staan er genoeg mensen klaar om je te helpen, heb jij weinig of geen ervaring maar lijkt het jou leuk om met je handen te werken bij een echt Achterhoeks bedrijf. Dan ben jij een geschikte kandidaat!

Functie-eisen
Word jij onze nieuwe collega? Herken jij jezelf in onderstaande functie-eisen?

- Je werkt graag met je handen;
- Je bent gemotiveerd en bereid jezelf verder te ontwikkelen;
- Je kunt overweg met benodigd gereedschap;
- Je werkt graag in een team, maar kunt ook zelfstandig handelen;
- Je bent woonachtig in de omgeving van Doetinchem, Dinxperlo, Aalten, Ulft of Terborg;

Arbeidsvoorwaarden
Naast een fulltimebaan in dagdienst waarin ontwikkeling voorop staat bieden wij jou het volgende:

- Een goed salaris conform CAO Timmerindustrie;
- Een gezellig team collega's met de Achterhoekse mentaliteit en nuchterheid;
- Veel activiteiten georganiseerd door de personeelsvereniging;
- De mogelijkheid om cursussen en/of opleidingen te volgen en door te groeien binnen het bedrijf;
- Een baan met toekomst; de mogelijkheid tot een vast contract/vaste aanstelling bij onze opdrachtgever na je werkzame periode via WerkTalent;

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent