WerkTalent

Hulpmonteur airco's

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Jij gaat aan de slag bij een innovatief en snel groeiend bedrijf dat al jaren de food en non food branche verschillende diensten verleend op het gebied van: installatie technieken, koeltechnieken, elektro technieken, klimaat beheersing en keuken apparatuur.

Het bedrijf bestaat uit circa 300 personeelsleden die elke dag hun beste beentje voor zetten en dan ook hun werk uitvoeren met veel enthousiasme en passie voor het vak. Zij willen jou graag helpen bij het helpen en informeren van de werkzaamheden en staan dan ook zeker open voor nieuwe ideeŽn en jouw mening is van harte welkom!

De organisatie bied jou niet alleen de mogelijkheid om via hun te werken, maar ook de mogelijkheid om door te groeien in wie je bent en verschillende opleidingsprogramma's te volgen.

Dit is dus jouw kans om aan de slag te gaan bij een bedrijf dat misschien wel jouw droombaan biedt! Solliciteer snel en wie weet ga jij binnenkort aan de slag als hulpmonteur!

Functieomschrijving
Jij gaat aan de slag als junior hulp-elektro monteur bij een snelgroeiende en leuke organisatie die zich al jaren bevindt in de installatie technieken. De organisatie houd zich voornamelijk bezig met het installeren van verschillende koeltechnieken en elektrotechnieken, klimaat beheersing, keuken en horeca apparatuur.

De functie die jij zal vervullen binnen deze organisatie is voornamelijk een leerzame functie waarin jij uiteindelijk kan doorgroeien tot een ervaren koel-elektromonteur. Je begint dan als hulpmonteur waarin jij wordt opgeleid door een ervaren monteur. Het is dan ook de bedoeling dat jij de volgende taken zal vervullen:

- Het aanleggen van verschillende elektrotechnische of koeltechnische installaties;
- In een teamverband gaan jullie aan de slag met het opstellen en aanbrengen van schakelkasten, patchkasten en bedieningspanelen;
- Het ondersteunen van de hoofdmonteur door middel van het aanvoeren van materialen en gereedschappen;
- Het gebruiksklaar maken van materialen en gereedschappen;
- Veel leren en informatie op doen van het vak!

Jij gaat aan de slag van maandag tot en met vrijdag. Dit betekend dat je in het weekend lekker vrij bent en dat je werkzaam bent in een dagdienst. Jouw werkdag start om 07:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Wel worden alle opdrachten netjes afgemaakt.

Functie-eisen
- Woonachtig in de omgeving van ; Rotterdam, Zoetermeer, Leiden, Gouda, Bodegraven, Boskoop
- In het bezit van MBO niveau 2-diploma richting Elektrotechniek/koeltechniek of in staat om hiervoor een opleiding te volgen;
- Een serieuze, leergierige en sociale instelling waarbij je op zoek bent naar een full-time job waar je jouw vaste baan van wilt maken;
- In het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer;
- Een flexibele werker die graag zijn handen uit de mouwen steekt en geen 9-5 mentaliteit heeft.

Ben jij bijvoorbeeld een schoolverlater en ligt jouw passie echt in deze sector? Dan ben jij natuurlijk ook van harte welkom om te solliciteren!

Arbeidsvoorwaarden
Jouw werkzaamheden worden door de organisatie erg gewaardeerd! Om jou hiervoor te bedanken willen ze jou graag het volgende bieden voor jouw inzet:

- Een bruto uur salaris tussen de EUR12,- en EUR14,- per uur afhankelijk van leeftijd en ervaring;
- De ruimte en mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen en door te groeien in jouw functie zoals hoofdmonteur;
- Een informele werksfeer waar jouw mening telt!;
- De kosten voor de opleiding tot vak monteur worden volledig door het bedrijf zelf vergoed. Hieraan zitten natuurlijk wel afspraken gebonden;
- Interne opleidingsprogramma's op locatie;
- Een full time functie met uitkijk naar een vast dienstverband.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent