Luba Uitzendbureau

Technisch productiemedewerker kasonderdelen

  • Vacature
  • Zuid-Holland
De Lier
7 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij wilt graag aan de slag met je handen! In deze productiefunctie ga je met aluminium aan de slag. Je gaat onderdelen produceren voor de kassen! Jouw ploeg bestaat uit 10 collega's en een ploegleider. Je start bij een eenvoudige machine, vervolgens kom je op de perserij en uiteindelijk wordt je opgeleid tot een volwaardig zaagmachine medewerker en voer je de werkzaamheden zelfstandig uit. Jij zorgt ervoor dat de materialen op maat worden gezaagd door de machine. Je voert gegevens in op de computer, voert steekproeven uit en gebruikt hierbij diverse meetmaterialen zoals een rol- en schuifmaat. Ook stel je meetrapporten op. Een superveelzijdige baan dus, waarbij je jouw aan de slag kunt met je handen! Enige technische kennis is een vereiste bij deze functie.

Het werk ligt hier nooit stil, je komt namelijk te werken in ploegendiensten. Je werkt in de ochtenddienst van 7:00 tot 15:00 uur, de middagen van 15:00 tot 23:00 uur en de nachten van 23:00 tot 7:00 uur. Dit wisselt elke week. Hier hoort een lekkere toeslag van 14% bij. Dat is mooi meegenomen!

Wat wij bieden

  • Deze organisatie biedt jou na de uitzendperiode een contract voor langere tijd
  • Opleiding tot zelfstandig medewerker
  • Een gedegen inwerktraject en een leuke baan bij een goede werkgever!
  • Reiskostenvergoeding
  • Ploegentoeslag van 14%

Wat wij vragen

  • Je hebt technische kennis (technische tekeningen lezen, ervaring met rolmaat en schuifmaat)
  • Je bent in bezit van een vmbo-diploma of hebt dit niveau verkregen middels werkervaring
  • Je bent leergierig om de productieprocessen te leren kennen en opleidingen te volgen

Over het bedrijf

Dit bedrijf is van origine een specialist in de tuinbouw. Maar het ondernemen zat in het bloed van de oprichter. Zo heeft onze opdrachtgever nu een toonaangevende fabriek in aluminiumprofielen met internationale klanten. Ongeveer 150 medewerkers gaan elke dag met veel plezier naar het werk om de klant nog beter te bedienen. Er wordt veel geļnvesteerd in de medewerkers om elke dag beter te worden en het vertrouwen onderling te vergroten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau