DHL Nederland

Front Office Medewerker

 • Vacature
 • Fulltime baan
MBO
 • Noord-Holland
Schiphol
9 december 2023

Details van de functie

Logo Bezoekers zich welkom laten voelen kan jij als geen ander. Jij bent een gastvrouw/heer pur sang, representatief, spontaan en hou je van multitasken? Dan verwelkomen we je graag als onze nieuwe receptionist(e) bij DHL Global Forwarding op Schiphol!

Als Front Office Medewerker bij DHL Global Forwarding ben jij samen met je 2 collega's het visitekaartje van ons hoofdkantoor en help je bezoekers hun weg vinden. Geen dag is hetzelfde; de afwisselende werkzaamheden maken deze job dan ook zo leuk!

Want het ontvangen en registreren van bezoekers is zeker niet het enige wat je doet:

 • Een belangrijk gedeelte van je werk bestaat uit het beantwoorden en doorverbinden van (inter)nationaal telefoonverkeer.
 • Verder hou je je bezig met het postverwerking, het reserveren van vergaderkamers en het plaatsen van bestellingen.
 • Ook ondersteun je de facilitaire afdeling en de directie secretaresse indien nodig op administratief gebied. En uiteraard pak je op eigen initiatief ook andere ad hoc zaken op!

Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Schiphol en beschikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 8:00 - 18:00 uur. In de vakantieperiode kunnen de dagen anders zijn.

Dit ben jij

Je vindt het leuk om in contact te zijn mensen, niet alleen onze bezoekers maar ook met je naaste collega's. Een gesprek in het Engels voeren is voor jou geen punt. Je vindt het leuk om extra zaken op te pakken en mee te denken. Je bent geduldig en weet de mensen goed om hun gemak te stellen en hun welkom te laten voelen bij onze organisatie.

Verder heb je minimaal

 • Een afgeronde MBO opleiding die relevant is voor dit vakgebied zoals Hospitality
 • Is hospitality je 2e natuur; ?service with a smile? is jouw motto..
 • Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.
 • Ben je flexibel; bij drukke momenten of bij afwezigheid van een collega vind je het niet erg om bij te springen.
 • Kun je je goed staande houden in een hectische omgeving en ben je in staat om prioriteiten te stellen.
 • Beschik je bij voorkeur over een afgeronde opleiding op het gebied van security (MBO 2 niveau)

Dit bieden wij:

We bieden jou niet zomaar een baan, wij zeggen liever een carrière bij een wereldwijde marktleider in de logistiek. Top Employer van het jaar 2020, 2021 én 2022. Bij DHL Global Forwarding ontwikkel je je eigen loopbaan. Hier zit uiteraard een mooi en uitgebreid arbeidsvoorwaarden pakket bij zoals;

 • Je werkt in deze functie parttime (24 uur); daar hoort een goed salaris bij tussen de EUR 2.150,- en EUR 2.350,- o.b.v. 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) en de mogelijkheid om bij te kopen
 • Goede pensioenregeling
 • De mogelijkheid voor het volgen van vakgerichte cursussen en opleidingen
 • Leuke uitjes, zoals een familie dagje naar de Efteling.
 • Corporate benefits, korting op diverse producten en vakanties
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met een CAO à la carte, waarin je een aantal aanvullende voorwaarden naar wens kunt samenstellen. Denk hierbij aan extra vakantiedagen of maandelijks een aanvulling op jouw salaris
 • Een duurzaam en vitaliteit inzetbaarheidsbudget, welke vrij te besteden is voor jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Werken bij de wereldwijd marktleider in logistiek brengt natuurlijk doorgroeimogelijkheden met zich mee

Dit is DHL Global Forwarding

DHL is wereldwijd het toonaangevende merk in logistiek. De divisies van DHL bieden klanten expertise in nationale en internationale expres- en pakketzendingen, e-commerce- en fulfillmentdiensten, lucht- en zeevracht, transport via de weg en het spoor en supply chain management. DHL Global Forwarding is dé specialist in snel en flexibel vervoer van goederen en koopwaar tussen alle continenten en is marktleider in lucht- en zeetransport . We leveren niet alleen internationale logistieke totaaloplossingen, maar spelen met ons GoGreen-productassortiment ook een actieve rol bij het terugdringen van de CO2-uitstoot.

Als wereldwijd opererend bedrijf beschouwen wij de diversiteit van onze medewerkers als een ware kracht. Onze organisatie verenigt mensen uit een breed scala van culturele achtergronden - allemaal met verschillende vaardigheden, ervaringen en zienswijzen. Wij moedigen een werkomgeving aan waar niemand wordt uitgesloten, gebaseerd op wederzijds respect, openheid, eerlijkheid, vertrouwen en samenwerking om de hoogst mogelijke productiviteit, creativiteit en efficiëntie te bereiken.

Wij geloven dat iedereen bij DHL Global Forwarding kan bijdragen aan ons gezamenlijke succes. Iedereen is anders, samen zijn wij succesvol.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Solliciteer direct! Mocht je vragen hebben over deze vacature dan kan je contact opnemen met Adriana Asboth, Recruiter via [stuur een e-mail]

Onderdeel van de werving- en selectieprocedure is een assessment en een pre employment screening . Deze screening wordt uitgevoerd door International Security Partners BV.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DHL Nederland