Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Waddinxveen
3 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw werkdag start om 08:00 uur. Samen met jouw collega's en teamleider neem je de dag door. Je pakt jouw picklijst en gaat aan de slag om alle orders te verzamelen. Hierbij let jij goed op aantallen, kwaliteit en controleer je nogmaals of je het juiste product voor je hebt. Nauwkeurig werken kan jij als geen ander! Alles wat je hebt verzameld vink jij netjes af op je picklijst. Je komt te werken in een gekoelde omgeving. Één dagdeel sta je in de vriescel waar het -20 graden is, het andere dagdeel sta je in een koelcel van -4 graden. Voor het werken in een gekoelde omgeving krijg jij een pak die je warm houdt. Dit pak is speciaal gemaakt voor het werken in een gekoelde omgeving. Om 17:00 zit jouw werkdag erop. Op vrijdag sluiten jullie de dag af met een borrel. Leuk om zo jouw collega's van andere afdelingen te leren kennen! Het bedrijf is ook in het weekend geopend. Jij vindt het niet erg om minimaal 1 dag in het weekend te werken. Als orderpicker krijg jij een vast rooster zodat je precies weet welke dagen je moet werken, zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Maak jij van deze parttime functie als orderpicker jouw nieuwe uitdaging? Solliciteer direct!

Wat wij bieden

  • Een baan voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een collegiale werkomgeving waar je echt onderdeel bent van een team
  • Toeslag van 25% als je op de zondagen werkt
  • Reiskosten worden vergoed vanaf 10 km

Wat wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau
  • Je bent minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Waddinxveen (straal van max. 25 km)

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groothandel in horecaproducten. Zij leveren vanuit Waddinxveen horecaproducten aan bekende restaurantketens door het hele land. Je komt te werken in een informele werkomgeving. Hardwerkende collega's te midden van een prettige werksfeer. Het bedrijf is 7 dagen per week geopend. Er werken ongeveer 60 medewerkers bij dit bedrijf. Op de vrijdagmiddag sluiten zij gezamenlijk de werkweek af met een borrel. Parkeren is mogelijk voor de deur.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau