Luba Uitzendbureau

Poedercoater

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
28 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

In de functie van poedercoater ga jij je bezig houden met het gehele proces binnen deze afdeling. Het is fysiek zwaar werk, waarbij echte mankracht nodig is om dit goed te kunnen uitoefenen. Daarnaast verricht je het werk in een warme omgeving en dit is voor jou dan ook geen probleem. Het gehele proces begint met de raildelen die vanuit de lasserij doorgaan naar de afdeling poedercoating. Deze moeten worden opgehangen aan de rails en dan gaan ze door naar de cabine. Hier worden de onderdelen voorzien van een poedercoatlaag die in 3 kleuren kan zijn. Van de cabine gaan de onderdelen verder via de rails de oven in om vervolgens weer af te koelen in de koelcel. Wanneer het uit de koelcel komt kan het van het plafond worden gehaald en kan het worden verpakt voor verzending. Jij als teamlid van het poedercoatteam kan worden ingezet op alle plekken van het proces. Hier vindt dan ook iedere dag afwisseling in plaats. Je wisselt tussen de verschillende afdelingen van het proces en voor het echte spuitwerk wordt je intern opgeleid om dit goed uit te voeren.

De werktijden zijn van 07.45 - 16.15 uur en het kan soms voorkomen dat je even eerder moet beginnen of langer doorwerkt.

Wat wij bieden

  • Fulltime functie voor langere tijd binnen een groeiende organisatie
  • ADV vergoeding en een SAO toeslag van 70 euro bruto per maand
  • Reiskostenvergoeding wanneer je verder dan 10,5 kilometer moet reizen

Wat wij vragen

  • In teamverband kunnen werken
  • Flexibele en serieuze instelling
  • Fysiek sterk en in een warme omgeving willen werken
  • Recente ervaring met zwaar werk is een pré

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationaal en innovatief bedrijf dat streeft naar perfectie van het geproduceerde, op maat gemaakte product. Het is een fabrikant met een historie in liften van ruim 130 jaar. De producten worden geheel ontwikkeld vanuit de wensen van de klanten. Door de gesprekken die zij met klanten voeren kunnen ze garanderen dat het een kwalitatief, eigentijds en innovatief product is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau