Luba Uitzendbureau

Medewerker leveringsketen

Details van de functie

Logo Over het werk

Een leuke baan in Mijdrecht en tussen de grote steden Amsterdam en Utrecht. Als leveringsketen medewerker ga je je in een team bezighouden als inkoper van goederen en zorg je ervoor dat het voorraad klopt van de materialen binnen het bedrijf. Je werkdag begint ?s ochtends 08.00 uur en eindigt om 16.00 uur. De materialen waarmee de producten gemaakt worden zitten in silo?s. Afhankelijk van de voorraad in die silo?s, bepaal jij de hoeveelheid materialen die bijbesteld moeten worden. Ook coŲrdineer je de vrachtwagenchauffeur in welke silo de materialen mogen worden gelost. Met het inkopen van materialen maak jij een goede keuze doormiddel van prijsvergelijkingen bij verschillende leveranciers. Daarna zorg je voor een efficiŽnte komst van de materialen, verwerk je de orderbevestigingen daarvan en de inkomende facturen. Je vindt een warme band met klanten belangrijk en werkt daar ook aan. Met je collega?s samen zul je aan verbeterende plannen werken omtrent efficiŽntie van dit gehele proces. Er wordt niet verwacht dat je alles in een keer kan. Daarom is er een inwerkperiode die bij aanvang goed wordt afgestemd.

Wat wij bieden

 • Een mooi salaris van ?2500,- bruto per maand o.b.v. 37,5 uur.
 • 25 vakantiedagen
 • 8% vakantietoeslag
 • Deelname aan de collectieve pensioensregeling
 • Jaarlijks gezellige personeelsuitje
 • Toegang tot een platform met leuke kortingen op verschillende producten

Wat wij vragen

 • Minimaal een opleiding en/of werkervaring richting Supply Chain
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Bij voorkeur ook Duits.
 • Goede kennis van MS Office
 • Klangerichtheid
 • Oplossingsgericht en anticiperend zijn

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is ruim 60 jaar geleden opgericht en is van een familiebedrijf uitgegroeid naar een onderneming met wereldwijd vestigingen. Ondanks dat zij wereldwijd werken, blijft de organisatie het familiare karakter behouden. De organisatie heeft samenwerken met klanten en partners hoog in het vaandel staan. Vanuit Mijdrecht werken de medewerkers dagelijks aan een kwalitatief product waar hun klanten weer hun eindproduct in kunnen verpakken. De sfeer is informeel, er wordt hard gewerkt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau