Luba Uitzendbureau

Klusjesman

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Aalsmeer
24 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij ondersteunt twee vastgoedstylisten volledig op gebied van logistiek, transport en verschillende technisch een facilitaire handelingen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de bestelbus. Je laadt deze in, tankt, houdt hem schoon en regelt de nodige APK-keuringen en beurten. Ben je aangekomen bij een project? Dan heb je ook met uitladen. Je zet meubels in elkaar en zet ze op de juiste plek. Waar nodig hang je een lampje of schilder je een muurtje. Ook ben je niet beroerd om even de stofzuiger door het huis te halen. Uiteraard werk je niet alleen, je doet het echt samen met de vastgoedstylisten en met stagiaires. Hoe meer jij wil oppakken, hoe grotere zelfstandigheid je kan krijgen.

Wat wij bieden

  • Een parttime baan voor 16 uur in de week (voor deze functie kan je als zzp-er ook reageren)
  • Veel zelfstandigheid in je werk, maar je doet het ook echt samen
  • Werken in een groeiend bedrijf

Wat wij vragen

  • Jij hebt een rijbewijs B
  • Je bent handig en nergens te beroerd voor
  • Je bent flexibel inzetbaar van dinsdag tot en met donderdag

Over het bedrijf

Je werkt in een klein team, nu bestaande uit 2 vastgoedstylisten en een stagiair. Jullie houden je bezig met homestaging, verhuurstyling, interieuradvies en projectinrichting. Kortom, dankzij jullie zien huizen, kantoren of wat voor ruimte er dan ook ingericht mag worden er tiptop uit. Door samenwerkingen met vaste partners zoals elektriciens, stukadoren en meer kunnen jullie van een casco ruimte een compleet verzorgd ingerichte ruimte maken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau