Gom

Schoonmaak medewerker On Tour in Hoeksche Waard

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een fulltime baan in de schoonmaakbranche, waar geen een dag hetzelfde is? Ben je woonachtig in Hoeksche Waard? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waar je fulltime kunt werken en waar je bij diverse objecten werkzaam bent? Dan ben je bij Gom aan het juiste adres!

Bij verschillende klanten in de Business Unit Offices zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons schoonmaakteam met schoonmakers en schoonmaaksters komt versterken in Hoeksche Waard. Je bent een echte schoonmaker on tour! Zo kun je de ene dag starten in Oud-Beijerland of Numansdorp en ben je de andere dag bij klanten in Mijnsheerenland. Doordat je naar verschillende klanten in verschillende plaatsen gaat, is een eigen auto noodzakelijk.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 19:00 uur. Dit is een dienstverband van 32 tot 38 uur per week.

Een ideale baan dat goed te combineren is met schoolgaande kinderen en/of met hobby's!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als fulltime allround schoonmaak medewerker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;
  • een geldig rijbewijs B en eigen auto;
  • affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de fulltime schoonmaak medewerker on tour die wij zoeken in de omgeving van Zuid-Holland? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom