Luba Uitzendbureau

Supervisor logistiek

Details van de functie

Logo Over het werk

Als logistiek supervisor ben jij verantwoordelijk voor het logistieke proces van de afdelingen. Deze afdelingen zijn distributie & cross-dock. Jij stuurt bij op productiviteit & kwaliteit en geeft samen met een collega supervisor leiding aan een team van 10 tot 20 man. Jouw werkplanning stem jij met jouw collega af zodat je een goede verdeling van de taken hebt en alles soepel verloopt. Jij brengt wijzigingen aan in het WMS-systeem, zorgt voor de juiste veiligheid in het warehouse en stelt management rapportages op.

Jouw werkdagen variŽren qua starttijden, dit kan namelijk een dagdienstdienst zijn of een avonddienst. De diensten zijn van 05:00 / 06:00 tot 14:00 / 15:00. De avonddienst begint om 17:00 tot 01:00 / 02:00.

Wat wij bieden

  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Een uitgebreide interne opleiding & inwerkperiode
  • Een uitdagende functie

Wat wij vragen

  • Leidinggevende kwaliteit en communicatievaardigheden
  • Flexibel in arbeidstijden
  • Kennis van een WMS systeem

Over het bedrijf

Vanuit het logistieke centrum in gemeente Krimpenerwaard werk jij met ruim 100 collega?s er hard aan om de (gekoelde) goederen op tijd bij de klant te leveren. De werksfeer is erg goed, het best te omschrijven als collega's die met veel passie en plezier te werk gaan om de klanten optimaal te bedienen. Naast plezier heerst er binnen de organisatie een ondernemende en familiaire cultuur waarbij een flexibele werkinstelling vereist is om de klanten vooruit te kunnen helpen. "Niet lullen maar poetsen" is een uitdrukking die past bij de werkmentaliteit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau