WerkTalent

Technische Dienst / Elektro monteur EUR2800,-

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Jij gaat aan de slag bij een snelgroeiend familie bedrijf dat erg geautomatiseerd te werk gaat. Momenteel is het bedrijf al 100 jaar werkzaam in de kaas/verpakkingssector en zitten gevestigd in Bodegraven.

Binnen de productie ruimte beschikt het bedrijf over 7 verschillende productie lijnen waar de kaas wordt verpakt en versneden. De organisatie staat voor hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Verder is het bedrijf erg actief in het buitenland en leveren zij voornamelijk aan productie bedrijven. Hierdoor zijn zij een grote speler op de internationale markt.

Het bedrijf hecht veel waarde aan hun werknemers en vinden het belangrijk dat er een goede sfeer hangt in het bedrijf. Het is dan ook heel normaal als de manager een keertje bij je langs komt om een praatje te maken. En ja je raad het al, elke vrijdag middag gaat er gewoon een kaasplankje rond door het bedrijf!!!

Lijkt deze functie je nou interessant en zou je graag een kijkje nemen bij het bedrijf? Solliciteer dan snel en misschien ga jij binnenkort wel aan de slag bij jouw nieuwe uitdaging!

Functieomschrijving
Jij gaat aan de slag bij een snelgroeiend bedrijf wat voornamelijk actief is op Europese markt met het verkopen van verpakte kaas. Binnen het bedrijf worden de kazen alleen verpakt en versneden door middel van verschillende machines. Hierbij kan je denken aan geraspte kaas, blokjes kaas, snippers, ect. Binnen het bedrijf worden er dus geen kazen geproduceerd.

Jouw werkzaamheden zijn heel belangrijk binnen het bedrijf! Jij gaat er namelijk samen met jouw team voor zorgen dat de machines ten alle tijden blijven lopen en dat alle storingen worden opgelost. Het is dus voor jou de uitdaging om de verantwoordelijkheid te dragen over het gehele machine park. Jij bent dan ook voornamelijk bezig met onderhoud plegen aan machines, storingen oplossen, etc.

Maar jij bent natuurlijk niet alleen bezig met de machines. Jij mag veel meer doen dan dat! Bij jouw uitdagende en gevarieerde functie horen de volgende werkzaamheden:

- Het uitvoeren van elektrotechnische onderhoudswerkzaamheden, zowel op elektro als op elektrisch gebied;
- Het uitwerken van elektrische vraagstukken om de lijnen, installaties en gebouwen te verbeteren;
- Ervoor zorgen dat er een juiste en volledige documentatie rondom de elektrotechnische werkzaamheden aanwezig zijn;
- Het uitvoeren van inspectierondes en verschillende keuringen;
- Jij ondersteund met jouw technische skills de storingsmonteurs bij ingewikkelde storingen;
- Het optimaliseren van de beschikbaarheid van de installaties, productielijnen en gebouwen.

De functie die jij gaat vervullen vindt plaats in een 36-urige werkweek waar een 2 ploegendienst geldt. Je gaat van maandag t/m vrijdag aan de slag in 1 van de volgende diensten:

- Ploeg 1: van 06:00 t/m 15:00 uur;
- Ploeg 2: van 15:00 t/m 00:00 uur.

Functie-eisen
- Woonachtig in de omgeving van Woerden, Rotterdam (oost), Bodegraven, Den Haag, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Gouda, etc;
- Jij hebt een afgeronde opleiding + een diploma op mbo niveau (richting elektrotechniek, besturingstechniek of gelijkwaardig);
- Jij hebt een aantoonbare werkervaring in een elektrotechnische functie bij voorkeur binnen de foodindustrie;
- In het bezit van een up-to-date kennis van wet- en regelgeving op elektrotechnisch gebied;
- Je werkt nauwkeurig en zelfstandig, bent oplossings- en servicegericht, toont initiatief en hebt de ambitie om je te blijven ontwikkelen;
- In het bezit van eigenvervoer of een rijbewijs;
- Jij beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden
Jouw technische skills worden door de organisatie erg op prijs gesteld. Als bedankje voor jouw werkzaamheden willen ze jou graag het volgende aanbieden:

- Een bruto maand salaris tussen de EUR2200,- en EUR3000,-bruto per maand afhankelijk van ervaring en kennis;
- Een fulltime 36-urige functie met uitzicht op een vaste baan;
- De mogelijkheid om verschillende BBL of andere opleidingen te volgen;
- Ploegentoeslag;
- Reiskostenvergoeding;
- Een informele werksfeer en de mogelijkheid om verschillende machines te leren en te besturen.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent