WerkTalent

Industrieel Reiniger/Schoonmaker |EUR12,50

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Jij gaat aan de slag bij een snelgroeiend en leuk bedrijf dat zich al jaren bevindt in de voedingsindustrie. Onze opdrachtgever voorziet verschillende grote supermarktketen van allerlei soorten vleeswaren van grillworsten tot filet american.

Als nieuwe collega kom jij te werken in een gezellig en multicultureel team van ongeveer 200 collega's die net zoals jij elke dag hun beste beentje voorzetten en graag elkaar willen helpen. Iedereen steekt dan ook graag hun handen uit de mouwen en staat dan ook altijd voor elkaar klaar.

Mocht je graag op een andere afdeling willen staan of nieuwe werkzaamheden willen leren kan je dit gewoon aangeven aan jouw leidinggevende en dan zullen zij jou helpen bij het zoeken van een nieuwe uitdaging binnen het bedrijf! Jouw mening is voor hun erg belangrijk!

Functieomschrijving
Jij gaat aan de slag bij een innovatief bedrijf waar verschillende soorten vleeswaren worden geproduceerd. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan grillworst, gehakt, filet american, etc. De organisatie is al jaren actief in de foodsector en is dan ook een vaste leverancier van verschillende winkelketen. Binnen het bedrijf wordt er niet geslacht!!!

Binnen het bedrijf ga jij aan de slag als Productiemedewerker/Schoonmaakmedewerker. Jij bent dus niet alleen bezig met het schoonmaakwerk van de machines en productie ruimtes, maar je helpt ook een handje mee in de productie als inpakker. Jij bent inzetbaar op alle mogelijke werkzaamheden binnen het bedrijf!

Tijdens de functie wordt er van jou verwacht dat jij graag je handen uit de mouwen steekt. Jij zorgt ervoor dat verschillend soorten vleeswaren volgens de planning worden ingepakt, gelabeld en gesorteerd zodat deze weer verkocht kunnen worden in de supermarkt. Daarnaast zorg je er ook voor dat alle industriële vleesverwerkende machines en ruimtes goed worden schoongemaakt. Dit is een hele belangrijke taak, omdat je te maken hebt met food gerelateerde producten. Jij bent dan ook werkzaam in een koele omgeving waar hygiëne (nvwa en BRC) voorop staat!

De volgende werkzaamheden die tot jouw functie behoren zijn:

- Het inpakken van verschillende soorten vleeswaren;
- Samen met jouw collega's het productie proces bijhouden en inspringen waar het nodig is;
- Schoonmaakmateriaal gebruiken
- Productie bonnen en planningen lezen;
- Artikelen controleren op juiste labels en houdbaarheid;
- Machines schoonmaken;
- Productie ruimtes industrieel reinigen d.m.v. een hoge druk spuit.

Jij gaat aan de slag in een dagdienst van maandag t/m vrijdag. De werktijden kunnen nog wel eens variëren i.v.m. orders. In ieder geval begin je om 10:00 uur 's ochtends en werk je tot sluit.

Functie-eisen
- Woonachtig in de buurt van Gouda, Waddinxveen, Rotterdam (oost), Capelle aan den IJssel, Alphen aan den Rijn, Leiden, Zoetermeer of Woerden;
- Sociaal goed onderlegd en bereid om in een multicultureel team te werken;
- Potentie om door te leren en door te groeien als productie leider of machine operator;
- Een flexibele, full-time werker die bereid is om overuren te maken i.v.m. spoedorders;
- Je beheerst de Engelse of Nederlandse taal in woord en geschrift;
- In staat werkzaamheden uit te voeren in een snel tempo;
- In het bezit van eigenvervoer of vervoer om naar de zaak te komen.

Voor deze fulltime job is geen opleiding verplicht! Ze helpen jou graag bij het leren van het productie proces en vereisen dus géén diploma.

Arbeidsvoorwaarden
Als schoonmaakmedewerker/industrieel reiniger in een koele omgeving vindt onze opdrachtgever dat je goed beloond moet worden voor de werkzaamheden die je voor hun verricht. Hierdoor bieden zij jou graag het volgende:

- Een bruto uurloon vanaf EUR11,50 per uur;
- Een informele werksfeer waarin jij de kans krijgt om door te groeien als machine of proces operator;
- Verschillende extra's, zoals een eindejaarsuitkering en 131% toeslag over het uurloon bij het maken van overuren voor 06:00 's ochtends of na 18:00 s' avonds;
- Koude toeslag van 0,07 cent;
- De mogelijkheid om samen met jouw collega's te genieten van lekker eten in de pauzes, in jouw eerste week ontvang jij een coupon voor gratis eten in de kantine!;
- Een goed geregelde pensioensregeling;
- De mogelijkheid om fulltime aan de slag te gaan met de kans op een vaste baan;
- Werkkleding en werkschoenen van de zaak;
- De eerste maand dat jij in dienst bent hoef jij niet over te werken;
- Reiskostenvergoeding van EUR0,19 cent per km.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent