Luba Uitzendbureau

Allround warehouse medewerker

 • Vacature
 • Vast contract
 • Noord-Holland
Lijnden
24 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Een bedrijf in Lijnden is op zoek naar een allround warehouse medewerker. Als allround warehouse medewerker ben je verantwoordelijk voor de logistieke in-en-uitstroom autoalarmen en voertuigvolgsystemen.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het compleet maken van de autoalarm-en- voertuigvolgsysteem sets aan de hand van een pakbon, deze systemen worden geleverd door vaste leveranciers. Op de pakbon staat welke handleidingen en software er moeten worden ingepakt per set. Je zorgt ervoor dat je alle bestellingen op tijd klaar hebt staan voor de koerier, deze komt vaak om 15:00. Ook ben je verantwoordelijk voor het maken van de voorraad van de verschillende sets. Als de afdeling orderverweking niet aanwezig is, dan neem jij ook deze taak op je. Je verwerkt zelf de orders die binnenkomen om deze vervolgens in te pakken. Hierdoor is er een goede balans tussen administratieve en magazijnwerkzaamheden.

Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met zowel techniek en auto´s, het kan namelijk zijn dat je de telefoon moet opnemen en hier vragen van klanten krijgt over de producten die worden geleverd. Omdat je verantwoordelijk bent voor het gehele magazijn is het ook van belang dat je ervaring hebt met logistieke werkzaamheden. Je wordt ingewerkt door een andere collega, maar deze gaat binnenkort met pensioen dus dat betekend dat jij zelf verantwoordelijk bent voor het gehele magazijn en dat je dit zelf zo in kan richten hoe jij wil. Het is van belang dat je zeer accuraat te werk gaat omdat er geen verkeerde handleidingen of software mogen worden meegeleverd. Tot slot komt er ook een klein stukje retourverwerking bij.

Mocht je ook interesse hebben in andere technische werkzaamheden dan is hier zeker een mogelijk voor. Het bedrijf heeft namelijk ook een afdeling technische dienst en deze kunnen altijd een handje extra gebruiken. Zij zijn constant bezig met het bijhouden van de ontwikkelingen van de automarkt. Zo zijn zij verantwoordelijk voor het maken van nieuwe handleidingen voor in de autoalarm-en- voertuigvolgsysteem sets, houden zij het portaal van de website bij en maken zij de foto´s.

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30.

Wat wij bieden

 • Je gaat meteen op contract bij het bedrijf
 • Een afwisselende baan
 • Je krijgt veel verantwoording
 • Je komt te werken in een leuk bedrijf met een informele sfeer

Wat wij vragen

 • Je beheerste de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent accuraat
 • Je hebt logistieke ervaring
 • Je hebt affiniteit met auto´s en techniek
 • Je kunt in aanmerking komen voor een VOG

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij komt te werken is een toonaangevende leverancier van automotive beveiligingssystemen. Ze leveren zowel auto-volgsystemen als autoalarmen. Het bedrijf is gevestigd in Lijnden en bestaat uit ongeveer 25 medewerkers. Het is een klein bedrijf waar een hele informele sfeer hangt en iedereen gewoon lekker met elkaar om de lunchtafel zit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau