Luba Uitzendbureau

Inpakker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Den Hoorn
30 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als inpakmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het inpakken van loempia's. Jouw collega's van de productie afdeling produceren de loempia's en worden vervolgens via een automatische band naar de koeling vervoerd. Daarna vallen de loempia's in een krat. Jij stapelt vervolgens de volle kratten en vervoert ze naar een andere koeling. Als de loempia's volledig bevroren zijn verpak jij ze en zet ze klaar voor verzending. Dit doe je buiten de koeling. Per krat kunnen 200 loempia's dat weegt ongeveer 14 kilo, een sportschool abonnement is dan ook niet meer nodig. De werkdagen zijn van 9:00 uur tot 18:00 uur. In de pauze wordt er elke dag door een andere collega gekookt en eet je gezellig met het hele team. Het is hierdoor een warm bad waar je in terecht komt.

Wat wij bieden

  • Een zelfgemaakte en gezellig lunch met je collega's
  • Een leuke functie waarin je kan samenwerken in een klein team
  • Een functie voor langere tijd
  • De mogelijkheid tot een wekelijkse of een 4-wekelijkse uitbetaling

Wat wij vragen

  • Enige ervaring in een productieomgeving of met voedingsmiddelen is een pré
  • Een proactieve houding en de motivatie met je team het eindproduct op tijd af te leveren
  • Jij weet van aanpakken en af en toe in de koeling werken is voor jou geen probleem

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een echt familiebedrijf waar iedereen erg betrokken is en een gemoedelijke sfeer heerst. In drukke periodes helpen verschillende familieleden mee om de productie aan het einde van de dag af te hebben. Het vaste team bestaat uit tien vaste medewerkers. Zij produceren loempia's van a tot z. Deze producten worden verkocht aan foodtrucks en kiosken. Door de enorme groei gaan ze in de zomer van 2023 verhuizen naar een groter pand gevestigd in Den Hoorn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau