Luba Uitzendbureau

Orderpicker / Bijrijder

Details van de functie

Logo Over het werk

Als orderpicker / bijrijder ben jij verantwoordelijk voor het picken van de orders aan de hand van een laadlijst. Je zal dit doen met het gebruik van een EPT waar de vorken 1 tot 1,5 meter omhoog kunnen waardoor je wat minder hoeft te tillen. Er zijn verschillende producten die je zal picken variŽrend van bierfusten , wijn en sterke dranken tot bierviltjes en glazen.

Als bijrijder ga je mee met de chauffeurs bij het afleveren van de goederen. Er wordt van je verwacht dat je helpt met het laden/lossen, neerzetten van de goederen op de gewenste plek en het opruimen en mee terugnemen van leeggoed. Bijrijders worden ingezet op de routes waar de orders wat groter en zwaarder zijn.

Je werkt van 07:00 tot 16:00 met 3 pauzes, 2x 15minuten en 1x 30 minuten. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. In het magazijn werk je met 4 a 5 directe collega?s.

Wat wij bieden

  • Doorgroei mogelijkheden
  • Salaris in lijn met de TLN CAO
  • Uitzicht op vaste dienst
  • Een gezellig team

Wat wij vragen

  • Je bent fysiek fit
  • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal
  • Een betrouwbare en flexibele instelling

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je voor komt te werken is een horeca leverancier. Zij leveren van bierfusten, flessen wijn en sterke dranken tot aan bierviltjes en glazen en alles daar tussen in. De opdrachtgever heeft meerdere locaties in Nederland. In totaal hebben zij zo?n 1100 medewerkers in dienst, in de Meern zijn er ongeveer 11 mensen werkzaam.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau