Luba Uitzendbureau

Meewerkend voorman magazijn

Details van de functie

Logo Over het werk

Een magazijn vol spullen opgeruimd en overzichtelijk houden is al een dagtaak, zeker als er nog buitendienst collega´s spullen komen halen en brengen! Zo ook in deze functie. Het magazijn staat vol met verschillende verkeersborden, die worden ingezet worden bij wegwerkzaamheden. Samen met je team van +/- 10 collega´s zorg je ervoor de dat buitendienst collega´s hun werk goed kunnen uitvoeren, maar ook dat de orde en veiligheid intern geregeld is. Daarnaast zorg je voor een goede sfeer in een team met verschillende nationaliteiten, leeftijden en achtergronden.

Naast dit alles ben je verantwoordelijk voor de juiste voorraden, (voorraad)administratie en eventuele bestellingen voor materieel en gereedschappen. Aangezien je in deze functie verantwoordelijk bent voor het reilen en zeilen in de loods, is een 9 tot 5 werkdag niet van toepassing. De werkdag start hier tussen 06.00/07.00 uur in de ochtend en je rond het werk die dag helemaal af. Zo kan de buitendienst de volgende ochtend weer op tijd vertrekken met de juiste materialen.

In 2023 gaat dit bedrijf verhuizen binnen Bodegraven en ze willen graag dat je meedenkt over het inrichten van het nieuwe magazijn.

Wat wij bieden

  • Dynamische functie binnen een groeiend bedrijf voor de langere termijn
  • Gezellige en gedreven collega´s met humor
  • Ontwikkelkansen en ruimte voor eigen inbreng

Wat wij vragen

  • Fulltime beschikbaar en geen problemen met overwerk
  • Meerdere jaren ervaring in een logistieke omgeving, bij voorkeur met enige aansturende ervaring
  • No-nonsense mentaliteit en je kan tegen kleedkamer-humor

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een groot familiebedrijf dat onderverdeeld is in twee takken. Ze ontzorgen zowel de wegenbouw als de verkeersveiligheid. Ze bieden oplossingen voor zowel tijdelijke als permanente bewegwijzering. De sfeer is gezellig, informeel en no-nonsense. Iedereen kent elkaar persoonlijk en werkt er met plezier! Voetbal en Formule 1 worden uitgebreid besproken en er worden regelmatig grappen gemaakt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau