Luba Uitzendbureau

Sales support medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Je gaat aan de slag bij team Sales & Marketing bij dit toonaangevende bedrijf op het gebied van afvalscheidingstechnologieŽn. De huidige collega is doorgegroeid naar een andere functie. Als sales support medewerker werk je nauw samen met de sales managers/klanten. Je verzamelt relevante informatie die jij gebruikt bij het opstellen van een offerte op maat. Bij bepaalde offertes onderhoud je contract met de leveranciers over de prijzen en afwijkende technische specificaties. Hierbij is het belangrijk dat dit goed wordt verwerkt in het CRM-systeem. Jij bent de beheerder en je zorgt er voor dat het systeem up-to-date is en blijft.

Voor de klanten kan een demo van het product worden aangevraagd en jij bewaakt deze planning en organiseert het transpoort. Verder ben jij diegene die het verkoopoverzicht bijhoudt: hier registreer je alle orders, orderspecificaties, uitgangspunten en andere informatie van de klant. Daarnaast is het belangrijk dat je over goede Excel 'skills' beschikt om verschillende formules en calculaties op te stellen. Deze kunnen vervolgens in de toekomst vaker worden gebruikt.

Kortom een dynamische rol waarin je met verschillende afdelingen binnen het bedrijf en externe partijen schakelt.

Wat wij bieden

  • Een uitstekend salaris tot maximaal ?3935
  • 25 vakantie en 13 ADV dagen
  • Doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

  • Je hebt een mbo- of hbo-diploma in een technische-commerciŽle richting
  • Affiniteit met techniek
  • Enige werkervaring op het gebied van commercie of klantcontact

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevend productiebedrijf op het gebied van afvalscheidingstechnologiŽn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau