Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Als commercieel medewerker ben jij aanspreekpunt voor klanten op het gebied van advies en offerteaanvragen. Samen met jouw team behandel je alle commerciŽle vragen die door klanten en collega`s worden gesteld. Het is belangrijk dat jij professioneel en vakkundig te werk gaat. Klanten kunnen een helder en duidelijk advies ontvangen en wanneer je collega?s helpt bij hun vragen is het prettig dat zij van jou kunnen leren. Klantvriendelijkheid begint al bij de eerste binnenkomst. Naast klanten die in de winkel staan, ontvang jij ook vragen of offerteaanvragen per telefoon of mail. Je plaatst de order in het CRM-systeem en begeleidt het hele ordertraject. Zodra dit volledig naar wens is, volg je hierna de aftersales op.

Vaste klanten en leveranciers weten jou te vinden. Om nieuwe klanten en/of leveranciers uit te bouwen is het van belang dat je regelmatig contact houdt. Omdat het voor jou van nature afgaat, voelt het voor de klant ook niet als een gepland belletje.

Wat wij bieden

  • Je ontvangt 12 ATV-dagen bij een fulltime dienstverband
  • Je bouwt 8% vakantiegeld op
  • Je ontvangt korting op het assortiment
  • Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden

Wat wij vragen

  • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau
  • Je vindt het leuk om de klant van de beste service te voorzien
  • Ervaring in de techniek is een prť
  • Je bent een adviseur die de behoefte voelt van de klant

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een grote speler in Nederland van bouwmaterialen. Met 83 vestigingen leveren zij aan aannemers en particulieren. In Woerden werk je met een klein en hecht team en de sfeer is heel gemoedelijk.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau