DHL Nederland

Supervisor Planning

Details van de functie

Logo Wanneer jij je dag als Transportmanager bij DHL Freight in Tiel begint weet je nooit hoe de dag zal lopen. De orders en wijzigingen voor jouw transport planning gaan de hele dag door. Dit maakt jouw dag onvoorspelbaar en dat is precies wat jij leuk vindt in een baan. Benieuwd naar deze functie, lees dan snel beter en vergeet niet de reageren!

Als Transportmanager bij DHL Freight in Tiel rapporteer je aan de NTBO Procurement Manager. Je geeft direct leiding aan een team van 8-10 transportplanners en je bent eindverantwoordelijk voor het behalen van de gestelde KPI's. Samen met jouw team plan jij kosten efficiŽnt de toegewezen vervoersopdrachten in binnen de vastgestelde richtlijnen, zodanig dat de transportcapaciteit optimaal wordt benut. Als Supervisor ben jij er voor je team en weet je als geen ander hoe je een team kunt coachen en te ontwikkelen.

Jouw werkzaamheden:

 • CoŲrdineren van de dagdagelijkse werkzaamheden voor jouw afdeling
 • Inrichten, verbeteren en borgen van processen ter ondersteuning en verbetering van de effectiviteit van het team.
 • Zorgen voor een optimale personele bezetting en arbeidsomstandigheden
 • Onderhouden van klantcontact
 • CoŲrdineren van alle operationele uitdagingen en oplossingen aanreiken
 • Coordineren van de ritplanningen en aansturing van de chauffeurs, zodat zij met de juiste instructies en documentatie de weg op kunnen.
 • Management- en klant rapportages opstellen

Dit ben jij:

Je bent sociaal vaardig en een coachende leider. Kwaliteitsgericht, analytisch en stressbestendig. Je bent accuraat en je hebt gevoel voor systematiek voor het verwerken en verzamelen van de gegevens die nodig zijn voor optimale planningen. De afdeling planning werkt tussen 05:30 en 20:00, als Supervisor deel jij je tijd flexibel in tussen deze tijden.

 • Een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van logistiek/transport
 • Minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie
 • Brede kennis van de transport sector/logistieke processen, in het bijzonder van transportplanning
 • Geografische goede kennis van de met name Benelux en Europese continent
 • Goede beheersing van Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre

Dit is DHL Freight:

DHL Freight, wij zijn de wegtransportexperts. DHL Freight Nederland biedt Europees B2B wegtransport voor pallets, groupage, gedeeltelijke of volledige vrachtwagenladingen. www.freight.dhl

Als wereldwijd opererend bedrijf beschouwen wij de diversiteit van onze medewerkers als een ware kracht. Onze organisatie verenigt mensen uit een breed scala van culturele achtergronden - allemaal met verschillende vaardigheden, ervaringen en zienswijzen. Wij moedigen een werkomgeving aan waar niemand wordt uitgesloten, gebaseerd op wederzijds respect, openheid, eerlijkheid, vertrouwen en samenwerking om de hoogst mogelijke productiviteit, creativiteit en efficiŽntie te bereiken.

Wij geloven dat iedereen bij DHL Freight kan bijdragen aan ons gezamenlijke succes. Iedereen is anders, samen zijn wij succesvol.

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie. Mocht je vragen hebben over deze vacature dan kun je contact opnemen met Suzanne van Rijn, Recruiter [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DHL Nederland