WerkTalent

Assemblage Medewerker| Computerschermen

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Jouw nieuwe werkgever is toonaangevend als het gaat om het maken van navigatie, scheepsautomatisering en elektrische voortstuwing. Gezien hun systemen op grote en kleinere schepen worden ge´nstalleerd, moeten deze tegen een stootje en water kunnen. Kwaliteit en lange levensduur van de producten staat bij dit bedrijf voorop.

Functieomschrijving
In jouw nieuwe rol als assemblage medewerker bij deze werkgever wordt je ontvangen in een prettig team, waarbij kwaliteit en gezelligheid voorop staat.

Om jouw werk goed uit te kunnen voeren krijg je een vaste werkplek, waarbij je zelfstandig hoogwaardige computers in elkaar gaat zetten. Dit zijn niet zo maar computers, deze computers moeten tegen een stootje kunnen en dienen waterdicht afgesloten te worden. Kwaliteit staat voorop, waarbij je naast het in elkaar zetten van het scherm, ook tijdig testen uitvoert, zodat je weet dat wat je gedaan hebt, ook goed is.

Voor elk scherm/ computer krijg je een werkbeschrijving en ga je stap voor stap aan de slag. Je begint met de behuizing en sluit alle componenten aan van relais tot aan de printplaten, om vervolgens op het einde de computer lucht en waterdicht af te leveren.

Waar nodig zullen jouw collega's je bijstaan. Je krijgt een vast aanspreekpunt die jou helpt bij de werkzaamheden die je nog niet onder knie hebt.

Functie-eisen
- Werk en denkniveau op mbo niveau in een technische richting of gelijkwaardig in de hobbysferen opgedane sleutelervaring
- Woonachtig in de omgeving Leiden
- Nederlandse taal in woord en geschrift

Arbeidsvoorwaarden
- Uitzicht op een dienstverband bij jouw werkgever
- Salaris tussen de EUR 2100 - EUR 2500
- Rustige werkomgeving
- Opleidingsmogelijkheden in de elektrotechniek of besturingstechniek

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent