Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Schijndel
1 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als orderpicker bij dit bedrijf is geen dag het zelfde. De ene dag sta je in het magazijn orders te picken en verzendklaar te maken voor een van de grootste verkooppunten in Nederland van tuingereedschappen en de andere dag sta je in het andere magazijn orders te picken en verzend klaar te maken voor overige bedrijven of particulier. Het picken doe je met een handscanner en de verzameltruck. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de goederen en zorgt ervoor dat de goederen op de juiste plek opgeborgen worden in het magazijn. Ook zorg je voor een nette en opgeruimde werkomgeving want dat vindt dit bedrijf erg belangrijk. Het kan weleens voorkomen dat je klaar bent met het picken van de orders, maar no worries, je hoeft dan niet stil te staan hoor. Want dan ga je gewoon je collega's ondersteunen op bijvoorbeeld de afdeling assemblage. Hier ga je helpen met het afmonteren of etiketteren van tuingereedschappen, want jouw hulp wordt gewaardeerd. Zodra er weer orders binnenkomen ga je weer lekker naar je eigen afdeling en houd je je daar weer mee bezig. Houd jij van een afwisselende baan en werk je graag met je handen? Dan is dit de geschikte baan voor jou!

Wat wij bieden

  • Een fulltime vaste baan bij een leuk bedrijf in Schijndel wat al meer dan 100 jaar bestaat!
  • Werktijden van maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 16:30
  • Een prettige werkgever waar doorgroeimogelijkheden mogelijk zijn, zo kan je bijvoorbeeld je hef- of reachtruckceritficaat behalen
  • Meerdere personeelsuitjes, zoals bijv. een BBQ of een kerstdiner
  • Wekelijkse uitbetaling zolang je vanuit Luba werkzaam bent

Wat wij vragen

  • Wat ervaring in logistieke werkzaamheden, sowieso heb je ervaring met werk met je handen
  • Heb je een certificaat om een hef- of reachtruck te besturen? Dan is dat een voordeel. Anders behaal je die gratis via Luba!
  • Je bent flexibel ingesteld, niet alleen qua een keer overwerken als dat nodig is, maar ook qua werkzaamheden pas je je makkelijk aan door je collega's te helpen waar nodig

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een echt Brabants familiebedrijf en dat voel je gelijk als je binnenkomt. Dit bedrijf bestaat al 6 generaties lang en is gespecialiseerd in gereedschap voor de hovenierssector, gereedschappen voor grond-, weg- en waterbouw, landbouw, tuinbouw, bosbouw, maar ook voor tuinders, stratenmakers en agrariŽrs. Er hangt een hechte sfeer waar iedereen elkaar kent en waar iedereen elkaar helpt waar nodig op welke afdeling je dan ook staat. Zelfs de directeur springt de elektrische pompwagen op en draait lekker mee op de werkvloer. De lijnen zijn kort en alles is bespreekbaar. Het is een midden groot bedrijf met meerdere afdelingen en toch is jouw werkplek overzichtelijk en werk je met ongeveer 4 ? 8 personen. Het is een net en schoon onderhouden bedrijf en ze hebben een mooie kantine waar je prettig met je collega?s pauze kunt houden. Parkeren kan langs het pand en het bedrijf is ook prima te bereiken met het openbaar vervoer. Omdat het bedrijf het prettig vindt om een goede onderlinge sfeer te hebben organiseren ze vaak bedrijfsuitjes hebben ze een zomerse barbecue en een goed verzorgd kerstdiner.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau