Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
VMBO
  • Gelderland
Zaltbommel
1 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het bij elkaar zoeken en gereed maken van orders. Je werkt met een lijst en handscanner, maar soms komt er ook een heftruck aan te pas. Het is daarom belangrijk dat je hier ervaring mee hebt. Een geldig certificaat is fijn, maar is hij verlopen dan kun je deze via Luba binnen 1 dag weer gratis behalen. Andere voorkomende werkzaamheden zijn het ontvangen, opslaan en verzendklaar maken van goederen.

Je werkt overdag, van 8:00 tot 17:00 uur, maar een uitloop tot 18:00 uur vind jij geen probleem, zo flexibel ben je! Daarom vind je minimaal één avond in de week werken ook geen probleem en ben je dan inzetbaar van 13:00 tot ± 22.30 uur. De vrijdagavond is lekker van jezelf! Dan word je namelijk nooit gepland te werken. Maar op zaterdagochtend kan weleens gevraagd worden toch mee te helpen, vanaf 7:00 uur tot begin van de middag.

Wat wij bieden

  • Een leuke, afwisselende baan als orderpicker
  • Bij een fijn en warm familiebedrijf waar je écht gewaardeerd wordt
  • Salaris tussen ?1960 en ?2204 bruto per maand op fulltime basis (vanaf 21 jaar).
  • Diverse opleidingen, bijv. een heftruck- of reachtruckcursus

Wat wij vragen

  • Logistieke werkervaring is een pré
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je hebt ervaring met de heftruck en hebt bij voorkeur een geldig certificaat

Over het bedrijf

Dit transportbedrijf heeft ruim 90 jaar ervaring met transport over de weg en het water. Ze zijn werkzaam in Nederland, België, Luxemburg, Noord-Frankrijk en Duitsland. Ze zijn in het bezit van een groot modern magazijn, waarin ze opslag van goederen verzorgen. Daarnaast hebben ze een speciale afdelingen die assemblage en voorraadbeheer doet voor de groente-, fruit- en bakkerijsector in Nederland.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau