Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Als de nieuwe commercieel medewerker binnendienst kom jij terecht in een leuk team op de projectafdeling. In jouw takenpakket bied je onder andere ondersteuning aan de projectleiding, zowel commercieel als administratief. Jij bent het visitekaartje van jouw toekomstige werkgever, want jij bent het eerste aanspreekpunt van de klant en de leverancier. Jij zorgt ervoor dat op basis van de gekregen vraagstelling deze goed wordt uitgezet bij jouw collega's. Jij stelt offertes probleemloos op waarbij je verder ook verantwoordelijk bent voor de orderafhandeling. Daarnaast heb je ook verschillende administratieve taken rondom klanten, zoals controleren van bestellingen en facturen, informatie vergaren voor klanten en bijhorende documenten in orde maken.

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan, werk je liever parttime (min. 32 uur) informeer dan naar de mogelijkheden
  • Een passend maandsalaris gebaseerd op jouw ervaring tussen ? 2.100 en ? 2.800 per maand
  • Uitstekende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • Een wekelijkse betaling van jouw salaris, opbouw van vakantiedagen ťn 8.33% vakantiegeld
  • Leuke collega?s en een fijne werksfeer met geregeld gezellige bedrijfsuitjes
  • Uitzicht op een vast dienstverband

Wat wij vragen

  • CommerciŽle werkervaring
  • Minimaal mbo werk- en denkniveau wat te herleiden is uit jouw werkervaring en/of opleiding(en)
  • Aantoonbare technische affiniteit, bijvoorbeeld vanuit een opleiding en/of vorige werkgever

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een van de grootste spelers op het gebied van industriŽle kunststof apparatenbouw in Nederland. Denk hierbij aan gaswassers, afzuiginstallaties, waterzuiveringen en opslag en dosering van chemicaliŽn. Bij dit bedrijf werkt een geweldig team met enthousiaste medewerkers, zowel op het kantoor als in de werkplaats. Zij zijn daarnaast goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid. Ze hebben een mooie ruimte waar je kan lunchen met je collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau