Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw toekomstige werkgever in Rijen is op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. In deze functie kom jij te werken binnen een klein team van 4 medewerkers. Wat ga jij allemaal doen? Je begint de dag met het checken van je mailbox op de binnengekomen bestellingen. Je hebt zowel telefonisch als via de mail contact met nationale en internationale klanten. Je volgt het gehele traject van order tot aan de uitlevering en jij zorgt ervoor dat alles op de juiste manier in de database wordt vastgelegd. Het opmaken van (internationale) offertes en het versturen van orderbevestigingen behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast verstuur je facturen en betalingsherinneringen. Ook evalueer je met klanten het proces en het product, zodat het niveau van de service hoog gehouden wordt. Zorg jij voor een tevreden klant? Dan heb jij je werk uitstekend gedaan en sluit je de dag met veel voldoening af.

Omdat de organisatie zich steeds blijft ontwikkelen, houd je je daarnaast bezig met marketing gerelateerde werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het maandelijks versturen van nieuwsbrieven, zodat de klanten steeds weer op de hoogte worden gebracht van de huidige producten.

Wat wij bieden

  • Een baan in een klein, snelgroeiend en hecht team.
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Een allround functie
  • Een salaris tussen ?2400,- en ?3400,- waarbij je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring.

Wat wij vragen

  • MBO+ werk en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift
  • (Financieel) administratieve ervaring en ervaring met werken in een B2B omgeving
  • 32-40 uur beschikbaar zijn, woensdag werken is een vereiste
  • Wonen in omgeving Rijen/Tilburg

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is bezig met materiaalonderzoek en productontwikkeling. Je start binnen een ambitieus, snelgroeiend, klein en hecht team! Elke dag zorgen ze voor een gezellig koffie- en lunchmoment samen. Ze hebben regelmatig gezamenlijk werkoverleg.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau