Luba Uitzendbureau

Binnendienst medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Bij dit familiebedrijf kun je op alle afdelingen worden ingezet. Soms ben je met binnenkomende orders bezig en zet je deze klaar. Op het andere moment hang je aan de telefoon om klanten te helpen met bestellingen en vragen over producten. Dan ben je weer bezig met het in elkaar zetten van elektronische producten en werk je daarna wat offertes uit. Je dag begint om 08:00 uur en is iedere dag verschillend. Met 4 andere werknemers pak je alles op de werkvloer aan en ben je bereid net even dat kleine beetje extra te doen. Je krijgt de vrijheid om alles aan te pakken mits alle bestellingen en projecten goed verlopen. Jouw werkvoorkeuren zijn bespreekbaar en wordt rekening mee gehouden.

Wat wij bieden

  • Mogelijkheid tot een leaseauto
  • Salaris gebaseerd op ervaring
  • De mogelijkheid om cursussen te volgen
  • Een relaxt familiebedrijf met informele sfeer met borrels, poolen en karten

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring in de (elektro)techniek of als Binnenhuis Architect Verlichting
  • Je spreekt en begrijpt goed Nederlands en Engels
  • Je bent proactief. Je ziet waar het werk ligt en pakt dat aan.
  • Je hebt bij voorkeur een rijbewijs en VCA
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar

Over het bedrijf

Je toekomstige werkgever is een zelfstandig familiebedrijf wat verlichting ontwerpt en creŽert. Samen met de klant maken zij een verlichtingsplan en de monteurs voeren dit ter plaatse uit. Vanuit het kantoor in wordt er ook nog een webshop bijgehouden en vanuit het magazijn de orders klaar gemaakt en verstuurd. Het bedrijf levert verlichting aan de horeca, bioscopen, en andere openbare gelegenheden in zowel binnen- als buitenland.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau