Luba Uitzendbureau

Metaalbewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Dongen
27 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw werkdag bestaat vooral uit het persen van metalen delen en het assisteren bij verschillende eenvoudige metaalbewerkingen. Dit met als doel: het maken van een mooie constructie van plaatstaal uit dunne plaat. Deze werkzaamheden ga jij uitvoeren in dagdienst.

Wat wij bieden

  • Dit bedrijf biedt de mogelijkheid tot het volgen van functiegerichte opleidingen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Je komt te werken bij een bedrijf met een prettige werksfeer en prima arbeidsomstandigheden.
  • Een baan waarbij je per direct aan het werk kan

Wat wij vragen

  • Een technische tekening kunnen lezen
  • Hoge mate van nauwkeurigheid
  • Ervaring met het verpakken van metalen producten
  • Nederlands spreken, schrijven en lezen

Over het bedrijf

Dit is een modern productiebedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van plaatwerk. Zij specialiseren zich in het vervaardigen van hoogwaardige producten voor de voedsel-, elektronica- en displaybranche. Kenmerkend voor de producten is dat het gaat om kleine series met een hoog afwerkingsniveau. Ze verwerken met name plaatwerk van staal, RVS en aluminium tot en met 3 mm dikte. Meedenken met de klant om een zo goed mogelijk product af te leveren vinden zij belangrijk. Binnen dit bedrijf beschikken ze vanzelfsprekend over een compleet uitgeruste productiehal, maar ook over een ontwerpafdeling, gereedschapsmakerij en een eigen finish en eindmontage afdeling. De cultuur in dit bedrijf kenmerkt zich door openheid, collegialiteit en vooruitstrevendheid. Samen een goed product afleveren is waar zij voor staan! Je werkt in een klein en gedreven team.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau