Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Rijen
25 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Bij jouw toekomstige werkgever werk jij in dagdienst. Je begint om 08.00 uur in de werkplaats. Je bent medeverantwoordelijk voor het produceren van maatwerk orders voor de klanten. Hierbij gaat het om productie van maatwerk in koper, zink, aluminium en verzinkt staal. Denk hierbij aan onder andere daklijsten.

Jouw takenpakket bestaat uit het knippen van plaatjes (klangen), het kralen van maatwerk, het snijden (slitten) van het juiste plaatmateriaal ten behoeve van een bestelling, het vouwen (zetten) van het maatwerk op de juiste afmetingen en met de juiste hoeken. Dit houdt in praktijk in dat je de tekeningen van maatwerk ontvangt en deze nauwkeurig bekijkt. Je werkt hierbij samen met je collega´s van de werkplaats.

Om 17.00 uur zit jouw werkdag er weer op!

Wat wij bieden

  • Een brede en afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden
  • Werken binnen een organisatie met een open en toegankelijke cultuur
  • Uitzicht op een vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Fulltime beschikbaar zijn
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Goed en nauwkeurig kunnen lezen
  • Technische tekeningen interpreteren, hierover ga je meer leren tijdens je werk.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een leverancier voor onderdelen voor professionele dakdekkers en installateurs. Op de vestiging in Rijen wordt elke dag grote een grote hoeveelheid aan maatwerk geproduceerd. Dit wordt in heel Nederland - of op eigen adres of op locatie - geleverd. Je komt te werken binnen een bedrijf waar een aangename werksfeer en een goede teamspirit heerst. Jouw toekomstige werkgever kenmerkt zich door een aangename werksfeer met een gezonde teamspirit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau