Tata Steel

Hydraulisch Monteur

Details van de functie

Logo Jij wilt jezelf graag verder ontwikkelen op hydraulisch vlak als Hydraulisch Monteur als tester.

Wat ga je doen?

Je komt te werken bij de technische dienst als Hydraulisch Monteur en Tester. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het controleren en testen van diverse hydraulische componenten. Dit doe je in een testruimte in de centrale werkplaats van de technische dienst. Denk hierbij aan cilinders, pompen, hydraulische kleppen en verdeelbakken.

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?
Je werkt in de dagdienst en start om 07.00 uur. Je begint de dag door te kijken wat er op de planning staat. Je stelt de werkorders samen en bepaalt welke prioriteit heeft. Vervolgens kijk je welke opstelling je nodig hebt om het component te testen. Je haalt het component uit elkaar en sluit deze zelf aan op de installatie. Je schakelt de installatie in waardoor het component onder druk komt te staan. Je observeert en bepaalt of het aan de gewenste voorwaarden voldoet die vooraf gecommuniceerd zijn. Gemiddeld duurt het testen van componenten 2 tot 3 uur. Vervolgens zet je het ook weer zelf in elkaar.

Nadat de test gereed is leg je de resultaten vast. Vervolgens maak je de order verzendklaar.

Je werkt van project naar project. Soms zitten er in een order meerdere componenten, waardoor je meerdere testen achter elkaar uitvoert. Rond 15.00 uur zit de dag erop.

Herken jij jezelf hierin?

Om deze veelzijdige functie goed in te kunnen vullen is het belangrijk dat jij enthousiast en flexibel bent, daarnaast:

? heb je een technische opleiding op mbo4 niveau.
? heb je bij voorkeur ervaring in en ervaring met hydrauliek en pneumatiek.
? kun je een technische tekening lezen en interpreteren.
? je vindt het prettig om gestructureerd, schoon en netjes je werk te doen.

Wat bieden wij jou?

Vooral een functie waar je jouw passie en precisie in kwijt kan, maar in deze veelzijdige functie bieden wij je meer, namelijk:

? Een salaris dat afhankelijk van je opleiding en ervaring maximaal EUR 3.986,- bruto per maand is.
? Een contract voor onbepaalde tijd.
? Volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen of verder specialiseren op hydraulisch vlak.
? Veel vrije tijd doordat je 36 vrije dagen hebt: 26 vakantiedagen en 10 adv-dagen.
? 10% vaste toeslagen: 2% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag.

Wij vinden vitaliteit bij onze medewerkers belangrijk. Daarom krijg je niet alleen een tegemoetkoming in de zorgkosten, maar kun je ook deelnemen aan de gezamenlijke sportactiviteiten, zoals o.a. golf, wielrennen, hardlopen en roeien.

Wat is jouw werkomgeving?

Jouw team:
Jouw team op de afdeling 'Reparatie, Montage en Onderhoud' bestaat uit tien gemotiveerde medewerkers die zich iedere dag weer inzetten om diverse reparaties uit te voeren. Dit gebeurt op zowel hydraulische als pneumatische componenten en als nieuw weer te reviseren. De heerst een goede sfeer in de groep. Iedere vrijdag wordt er met de groep een 'vissie' gegeten.

Jouw afdeling:
De technische dienst, oftewel de HTD Maintenance Services, waar in totaal 800 mensen werken, bestaat uit meerdere afdelingen met elk hun eigen specialisme op het gebied van onderhoud en techniek. Het is dé uitvoeringsorganisatie voor het planmatig onderhoud en oplossen van storingen. Bijzonder aan het werken in deze afdeling is dat jouw collega?s in de verschillende fabrieken ook je klanten zijn. Een echte HTD?er is het best te omschrijven als oplossingsgerichte techneut.

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct. Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Tommie Vogelsang, Corporate Recruiter, via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tata Steel