WerkTalent

Timmerman | Salaris EUR2.200 - EUR2.700

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Het bedrijf is gevestigd in Nijmegen en geld al jaren als bekende naam in de omgeving. Met jaren lange ervaring zijn zij de specialisten op het gebied van (ver)bouw en renovatie projecten in en rondom Nijmegen. Het mooie van dit bedrijf is dus dat ze zich volledig richten op de Nijmeegse markt! Geen verre ritjes dus, gewoon lekker werken in je eigen vertrouwde omgeving! Meer weten over het bedrijf!? Neem contact met me op dan vertel ik je alles over hen, de werkzaamheden en de mogelijkheden!

Functieomschrijving
Als zelfstandig timmerman help jij mee met de oplevering van gave (ver)bouw en renovatie projecten. Zie jij graag dat nieuw bedrijfspand, school of ander pand staan waarvan jij kan zeggen, die staat er mede-dankzij mij!? Lees dan verder...

Dit échte Nijmeegse familie bedrijf zoekt versterking! Als zelfstandig timmerman is letterlijk elke dag anders, dat maakt het natuurlijk leuk, maar ook zeker uitdagend. Je gaat in deze functie voornamelijk aan de slag met (ver)bouw en renovatie projecten. Hier een greep uit jouw takenpakket:

- Plafonds en wanden aftimmeren
- Afhangen van ramen en deuren
- Panlatten slaan voor dakwerken
- Het stellen van profielen en kozijnen
- Andere timmerwerkzaamheden

Functie-eisen
Het barst hier van de mogelijkheden, als jij er maar voor zorgt dat jij jou constructies niet laat barsten. Harde eisen zijn er dus niet, maar als je voldoet aan onderstaande eisen dan hebben we direct een match!

- Relevante (praktijk) ervaring
- Je bent een teamspeler die ook zelfstandig te werk kan gaan
- Je voelt je betrokken bij de organisatie en bent gemotiveerd om te werken als timmerman
- Je bezit over een geldig rijbewijs

Arbeidsvoorwaarden
- Startsalaris tussen de EUR2.200 - EUR2.700 bruto per maand
- Fulltime, vast werk met kansen om DIRECT op contract te gaan bij de werkgever
- Een gezellig team in een écht familie bedrijf
- Vol op de kans om jezelf door te ontwikkelen, Wij bieden cursussen, opleidingen en traineeships! Dus ook als je nog geen ervaring hebt kunnen we jou voorzien van toekomstperspectief in deze branche!

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent