WerkTalent

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
AMF Tromp, voorheen Tromp Group, is aangesloten bij AMF Bakery Systems. AMF Bakery Systems biedt de best-in-class systeemoplossingen voor industriŽle bakkerijen in de hele wereld en helpt hen nog succesvoller te worden. Omdat duurzaamheid hoog in ons vaandel staat, is het dan ook niet voor niets dat de eerste industriŽle oven op waterstof ontwikkeld is door AMF. We helpen onze klanten graag met het verder terugdringen van voedsel- en energieverspilling. Binnen AMF Bakery Systems houden ze het snelle tempo van veranderingen in de bakkerij-industrie bij en spelen zij hierop in. AMF-technologieŽn brengen de bewezen prestaties van Europa's toonaangevende oplossingen voor vellen, lamineren, deponeren en decoreren, en breiden zij de mogelijkheden uit om premiumproducten te produceren zoals ambachtelijk brood en broodjes, pizza en flatbreads, gebak en croissants, cakes, taarten en meer. In Nederland werken er ruim 160 collega's vanuit de locaties Gorinchem, Bunschoten en Nieuwleusen. De locatie waar jij komt te werken is Gorinchem.

Functieomschrijving
Als logistiek medewerker bij AMF Tromp werk je binnen het logistieke team en ben verantwoordelijk voor het uitpakken van halffabricaten. Dit doe je natuurlijk niet alleen! Samen met een gedreven team dragen jullie zorg voor het complete logistieke proces. Bij het uitpakken van halffabricaten controleer je of de onderdelen correct zijn en of de aantallen kloppen. Vanaf de pakbonnen streep je de producten af. Zo weet je zeker dat de hoeveelheden kloppen.

Kort samengevat ben je verantwoordelijk voor:

- Het uitpakken van onderdelen en halffabricaten
- Het testen van producten en het controleren van product specificaties
- Het controleren van de pakbonnen
- Het netjes houden van de werkplaats en magazijn

Functie-eisen
Om te kunnen werken als logistiek medewerker bij AMF Bakery Systems, is het prettig als je al wat ervaring hebt met magazijnwerk. Heb je dit niet? Geen probleem! Je komt te werken met ervaren collega's die je graag helpen. Dit vragen wij van jou:

- Enige ervaring in het magazijn/logistiek
- Je kan secuur werken
- Je beheerst de Nederlandse taal
- Je bent woonachtig in de omgeving van Gorinchem, Nieuwegein, Geldermalsen

Arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken binnen ťťn van de betere werkgevers in de regio! Binnen een vak volwassen team van gedreven collega's werk in een ruim magazijn. Naast deze veelzijdige baan in de logistiek, mag je rekenen op het volgende

- Een loon van EUR13,50 bruto per uur / EUR2350,- bruto per maand o.b.v. 40 uur in de week
- Een fulltime baan met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij een prachtig werkgever
- AMF Bakery Systems volgt de CAO Metalektro, hierdoor heb je bijvoorbeeld recht op goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen per jaar, 13 ATV-dagen en een goede pensioenvoorziening. (In totaal 40 vrije dagen)
- Een aantrekkelijke pensioenregeling
- Reiskostenvergoeding van EUR0,19 per kilometer
- Verschillende doorgroeimogelijkheden
- Je komt te werken in Gorinchem

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent