WerkTalent

Productieleider dagdienst | EUR 2750 tot EUR 3650

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Omdat wij werven voor verschillende bedrijven gaan we samen op zoek welk bedrijf het beste bij je past. Wij hebben maar een doel: jou helpen aan een leuke en passende baan. Daarom spreken we je graag persoonlijk om in kaart te brengen van welk bedrijf jij enthousiast wordt.

Functieomschrijving
Het begin van jouw werkdag
Jij start de dag omstreeks 06:30 (werktijden in overleg, per bedrijf verschillend) met een kopje koffie en het opstarten van je laptop. Vanuit je kantoor heb je een mooi uitzicht op de werkvloer en inmiddels zijn je collega's ook enthousiast gestart met de opstart van de dag.

Jij hebt je mail bijgewerkt en roept je collega's bij elkaar om de planning voor de dag door te nemen. Wanneer iedereen aan het werk is loop jij door naar kantoor waar je vanochtend een interne afspraak hebt bij het bedrijfsbureau. Samen met je collega's neem je de verwachte planning voor aankomende week door en bekijk je hoe het productieteam zo efficiŽnt mogelijk ingezet kan worden. Je constateert dat gezien de drukte, inzet van inleenkrachten geen overbodige luxe is en schakelt met de afdeling HR om hiermee aan de slag te gaan.

Ondertussen..
Terug op de werkvloer blijkt je collega van de afdeling kwaliteit een element afgekeurd te hebben. De kwaliteitsstandaard is hoog binnen ons bedrijf. Wij zijn zeer kritisch op onze af te leveren elementen en de kwaliteitscontrole is dan ook een essentieel onderdeel van het proces. Je bekijkt de afkeur en bepaalt samen met je collega wat de vervolgacties zijn.

Midden van de dag
De productie loopt vandaag gestroomlijnd en de gestelde doelen hebben jullie aan het begin van de middag al behaald. Dit betekent dat je ruimte hebt voor inzet van ťťn van de nevenprojecten van ons en dat is het beter toepassen van LEAN in het productieproces. Met een select groepje collega's uit de fabriek werk je de afspraken verder uit om zo efficiŽnt en veilig mogelijk te werken.

Het is inmiddels 15:00 uur en je realiseert je dat je nog wat materialen moet bestellen die volgende week nodig zijn voor het produceren van elementen. Je hoort dat alles op voorraad is en binnen 2 dagen geleverd gaat worden. Dat is goed nieuws!

Einde werkdag
Je loopt nog een keer de werkvloer op en ziet dat je collega's gereed zijn om de werkdag af te sluiten. Zij hebben vandaag onder jouw aansturing weer een topprestatie geleverd. Vol vertrouwen sluit je jouw werkplek af en stap je in de auto op weg naar huis.

In het kort ga jij:

- Aansturen en ontwikkelen van productiepersoneel;
- Opstellen en realiseren van de productieplanning in samenspraak met het bedrijfsbureau;
- Uitdragen van een optimale kwaliteitsstandaard;
- Zorgdragen voor veiligheid, orde en netheid in de productie;
- Optimalisatie van het productieproces;
- Voorraadbeheer;
- Contact met technische dienst.

Functie-eisen
- Je hebt mbo+ werk- en denkniveau
- Jij denkt in oplossingen en bent besluitvaardig
- Ervaring met het aansturen van een productieteam in een technische omgeving
- Het is fijn als je Nederlands en Engels spreekt

Arbeidsvoorwaarden
- Een vaste baan voor de langere tijd
- Salarisindicatie tussen de EUR 2750 tot EUR 3650 bruto per maand
- Fijne collega's binnen een bedrijf met korte lijnen
- Dagelijks werken met vakmensen aan mooie producten

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent