WerkTalent

Sales/ Verkoop Binnendienst

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Dit internationale bedrijf met twee vestigingen in Eindhoven behoort tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Zij ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriŽle producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.

De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld:

- Production
- Cleanroom Solutions
- Projects (ontwikkeling)
- Logistics Services

Bij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Eindhoven, Nederland. Daarnaast hebben ze een vestiging in MaleisiŽ, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking.

Bij dit bedrijf werken ca. 500 personeelsleden verspreid over een 7-tal vestigingen in Nederland, MaleisiŽ, Singapore en de VS. Hierdoor kunnen we wereldwijd onze diensten 24/7 aanbieden.

In ruim 30 jaar tijd heeft dit bedrijf een positie veroverd in de top op het gebied van high tech packaging. Deze geweldige prestatie is alleen mogelijk dankzij de gemotiveerde inzet van al de professionals en teams op het gebied van cleanrooms, productontwikkeling, verkoop, productie (houtverwerking, schuim, plastics en metalen), logistiek en serviceafdelingen.

Dagelijks worden de medewerkers uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te produceren voor toonaangevende en internationale klanten in de high-end marktsegmenten van semi-conductors, elektronica, medische- en optische technologie, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en mechanische componenten.

Kortom, dit bedrijf heeft veel te bieden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Voor een goed beeld van het bedrijf, collega's en functies, bekijk onze klantpagina: www.werktalent.com/vacatures/hier-kun-je-werken/hq-pack

Functieomschrijving
Door de sterke groei van deze organisatie zijn wij op zoek naar ondersteuning voor de Sales afdeling. Als Inside Sales/ Verkoop Binnendienst ga je aan de slag met ondersteunende administratieve werkzaamheden op het gebied van orderintake (backoffice).

In deze rol ben jij de rots in de branding als het aankomt op het nauwkeurig en accuraat uitvoeren van administratieve taken. Het is een rol met veel variatie waar je verantwoordelijk bent voor backoffice werkzaamheden voor alle klanten (100+) waar zij mee samenwerken. Zo nu en dan voer je ook licht administratief ondersteunende werkzaamheden uit voor de Sales Manager en de afdeling Inkoop.

Je werkzaamheden als Medewerker Sales Support bestaan o.a. uit:

- Het invoeren van orders
- Het bevestigen van orders
- Controle en update orderportefeuille
- Fiatteren van orders t.b.v. facturatie
- Diverse weeklijsten opmaken
- Bijdrage operationele overleggen (incidenteel)
- Het beantwoorden van vragen voor lopende orders (per mail en telefonisch)
- Het afhandelen van klachten of escaleren naar collega indien het een complex vraagstuk betreft

Hiernaast wordt verwacht dat je naast deze werkzaamheden een bijdrage levert aan de totale werkzaamheden van de afdeling in teamverband.

Daarnaast streef je naar een optimale klanttevredenheid.
Je moet het leuk vinden om te werken in een relatief jonge organisatie waar veel ruimte is voor humor en gezelligheid. Je komt terecht in een klein en dynamisch team samen met 2 directe sales collega's waar een sterke teamspirit heerst. Daarbij zal je door de open indeling van onze werklocatie al snel in contact komen met jouw toekomstige collega's op het kantoor.

Je werktijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 8u00 - 17u00.

Functie-eisen
Om succesvol te zijn in de rol van Sales Support Medewerker beschik je over de volgende eisen:

- MBO werk- en
denkniveau
- Affiniteit
met een techniek is een pre
- Minimaal 2
jaar ervaring in een ondersteunende sales functie
- Kennis
van administratieve processen en inzicht in verbetering hiervan
- Ervaring
in beheer van informatie
- Goede
beheersing van het MS Office pakket
-
Ervaring met
ERP systemen is gewenst
- Goede
beheersing van Nederlandse en Engelse taal

Over welke eigenschappen moet je beschikken?- Je bent communicatief
vaardig en klantgericht
- Je bent
administratief nauwkeurig
- Je kan goed
anticiperen op problemen
- Je hebt
aandacht voor details
- Je kan ook
onder druk gestructureerd en accuraat werken
-
Je bent
flexibel en kan zaken goed structureren en prioriteiten stellen

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij dit bedrijf op deze afdeling betekent onderdeel zijn van een sterk groeiende, wereldwijd opererende organisatie, met een team van 30 betrokken collega's. Ondanks het sterke internationale karakter en ruim 400 collega's in Nederland kenmerkt de organisatie zich door haar informele karakter en korte communicatielijnen.

Binnen deze organisatie krijg je de kans om jezelf zowel persoonlijk als professioneel verder te ontwikkelen. Zij hechten veel waarde aan een collegiale en prettige werksfeer.

Uiteraard voorzien ze jou van de middelen die je nodig hebt om deze job goed uit te voeren.

Wanneer jij mag starten in deze leuke en afwisselende functie binnen een snelgroeiend bedrijf in de regio Eindhoven, mag je het volgende van verwachten:

- Een mooi salaris afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring tussen EUR2.300 en EUR2.550 bruto per maand (o.b.v. 40u)
- Een fulltime job van 40u per week
- Contract met uitzicht op onbepaalde tijd/ vast werk
- Persoonlijk Ontwikkel Plan
- Reiskostenvergoeding (va. 10km enkele reis)

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent