DHL Nederland

Transport Co÷rdinator

Details van de functie

Logo De logistieke branche is spannend en continu in beweging! Daar kan jij aan bijdragen, want in Utrecht zoeken wij een Transport Co÷rdinator.

Wat ga je doen?

Als Transport Co÷rdinator ben je werkzaam in het hart van de dagelijkse operatie en jij wordt de spin in het web. Je bent mede verantwoordelijk voor de verzending tot wel 950 duizend pakketten per dag. Om dit te laten slagen is jouw zelfstandigheid, creativiteit en besluitvaardigheid van groot belang. In deze rol ben jij communicatief sterk en schakel jij continue tussen de DHL vestigingen, terminals, klanten en vervoerders.

DHL groeit snel en omdat de afdeling het centrale punt in de operatie is, is het naast de dagelijkse verantwoordelijkheid over de operatie van groot belang dat de afdeling blijft ontwikkelen. Dit biedt veel ruimte om jouw kennis en vernieuwende blik los te laten en een stempel te drukken op de groei van deze afdeling.

Werktijden

DHL is 24/7 aan het draaien, als afdeling is de mogelijkheid er om ook in de avonden, nachten en weekenden te werken. Roostertijden gaat in overleg, en wordt besproken in sollicitatiegesprek waarbij flexibel rooster onze voorkeur heeft.

Wat wij bieden

Een fulltime baan in het kloppende hart van de logistieke operatie. De logistiek ontwikkelt zich in rap tempo en de afdeling planning groeit daarin mee. Wij bieden jou een jaarcontract, mÚt uitzicht op een vast dienstverband. Er zijn veel groei- en ontwikkelmogelijkheden binnen DHL en zeker op deze afdeling.

Verder krijg jij:

? Maandsalaris tussen de EUR2.400,- en EUR3.100 op basis van 40 uur. Uiteraard word je ingeschaald op basis van ervaring en achtergrond.

? Cao Ó la carte; wij bieden jou de mogelijkheid te kiezen voor 4,5 extra vrije dagen op jaarbasis ˇf te kiezen voor uitbetaling.

? Standaard 23 vakantiedagen.

? Reiskostenvergoeding.

? Diverse concrete mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen de grootste logistieke dienstverlener!

? Onregelmatigheidstoeslag, jouw flexibiliteit wordt beloond en per maand krijg je toeslag uitbetaald die lekker kan oplopen.

Over jou:

Wij zoeken iemand die ambitieus, zelfstandig, gedreven, flexibel en enthousiast is. Je bent in staat om mee te denken met de nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Je bent communicatief sterk, en kan overweg met Engels sprekende chauffeurs. Jij pakt op eigen initiatief zaken op, je bent niet bang voor discussie, je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig!

Verder:

? Heb je een afgeronde mbo niveau 4 opleiding.

? Minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare rol of heb je affiniteit met transport.

? Je werkt gemakkelijk met Excel en maakt nieuwe systemen snel eigen.

? Eigen vervoer om de locatie te bereiken.
Solliciteren

Herken je jezelf in deze rol als Transport Co÷rdinator? We ontvangen graag je cv en eventueel een motivatiebrief. Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen? Bel of stuur een WhatsApp-bericht naar Timon Wijnne, Recruiter; [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DHL Nederland