WerkTalent

Vertegenwoordiger | EUR2500 a 3000 bruto p/m en een bonus a EUR8000

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
WerkTalent is een ambitieus, ondernemend en groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling / uitzendbranche met een geheel eigen gezicht. Onze lijfspreuken zijn niet voor niets ''Wij zien het anders", "groei in wie je bent" en "de makers van morgen". Wij geloven in de kracht van lokaal ondernemen én specialist zijn in het bemiddelen van personeel (in een specifiek vakgebied). Wij zijn duidelijk en eerlijk in wat wij kunnen. Verbinden is wat wij doen en graag bouwen wij aan lange termijnrelaties met zowel onze opdrachtgevers als de werkzoekende. Door echt samen te werken, doen wij er alles aan om samen succesvol te zijn.

Inmiddels bestaat WerkTalent al meer dan 20 jaar en hebben wij verdeeld over heel Nederland 18 vestigingen. En dan zijn wij er nog niet, wij willen namelijk blijven groeien. Zo zouden wij in 2025 graag op 25 vestigingen willen zitten. Het leuke hiervan is dat WerkTalent Rotterdam de allereerste vestiging van WerkTalent was, dat hier de basis is gelegd voor hetgeen WerkTalent op dit moment is. Het team van Rotterdam bestaat uit 8 medewerkers: 1 Business Partner, 1 vestigingsmanager, 4 accountmanagers, 1 planner en 1 intercedent. Wat samen een mooie mix maakt tussen de ervaren personeelsbemiddelaars en jong/vers bloed. In Rotterdam doen wij het echt samen, proberen wij elkaar verder te helpen waar nodig. En in dit team is een plekje vrij voor jou!

Functieomschrijving
Als vertegenwoordiger werken in de personeelsbemiddeling, wat doe je dan precies? Dan ben jij toch een commercieel medewerker bij een uitzendbureau? Dat klopt enigszins. WerkTalent is namelijk in de basis een uitzendbureau welke haar opdrachtgevers voorziet van enthousiaste flexwerkers en/of vaste medewerkers. Voor hen gaan wij op basis van een vacature op zoek naar de juiste kandidaat. Maar WerkTalent is meer dan dat. Je kunt WerkTalent namelijk ook zien als een soort 'spelersmakelaar' die voor werkzoekende op zoek gaat naar de ideale vervolgstap in zijn/haar carrière. Voor hen gaan wij dan op zoek naar de juiste vacature en dat doen wij logischerwijs op basis van de wensen en behoeften. In jouw rol als accountmanager krijg je te maken met beide varianten, waar je de ene keer de opdrachtgever vertegenwoordigt, begeleid je de andere keer de kandidaat in zijn/haar sollicitatieproces. In de meest ideale situatie kun je dit combineren en vertegenwoordig je allebei tegelijk. Dan kun je bijna met zekerheid stellen dat jij de juiste match hebt gemaakt.

Binnen het team van WerkTalent Rotterdam krijg jij de kans om jouw eigen business op te bouwen. Dat is iets wat je niet zomaar lukt, hier zal je echt je best voor moeten doen. Door tijd en energie te stoppen in het opbouwen van heuse klantrelaties. Iets wat begint met het plegen van koude acquisitie om jezelf voor te stellen en/of kennis te maken met je potentiële nieuwe opdrachtgever. Na een aantal keer gezellig contact te hebben gehad, besluit men zaken met je te doen. Dan ga je op gesprek om uitgebreid kennis te maken met de organisatie, jouw contactpersoon en de vacature. Daarna is het aan jou om de juiste kandidaat voor de openstaande vacature te vinden. Wat je daar precies voor moet doen? Allereest ga je aan de slag met het schrijven van een wervende vacature-tekst, daarna voer je de nodige telefonische intakegesprekken om na te gaan of men in aanmerking komt. Wanneer dat zo is, nodig je ze uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Voldoet een kandidaat nog steeds, dan stel je hem die middag nog voor aan jouw opdrachtgever. En wanneer ook zij enthousiast zijn arrangeer je een kennismakingsgesprek bij de opdrachtgever. Uiteindelijk completeer je de plaatsing zodat onze backoffice de contracten (en dergelijke) in orde kunnen maken. Maar zoals gezegd begeleiden wij de werkzoekende ook weleens als een soort spelersmakelaar. Dan ga je op zoek naar de wensen en behoeften van een werkzoekende. En vraag je door om ook achter de drijfveren van iemand te komen. Op basis van deze gegevens ga je op zoek naar passende vacatures. Deze bespreek je daarna uitgebreid met jouw kandidaat. En wanneer deze minstens net zo enthousiast is geworden als jij, stel jij hem/haar voor bij één van jouw huidige klanten of potentiele nieuwe klant.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij iemand die:

- Minimaal MBO (Bij voorkeur HBO) werk- en/of denkniveau heeft;
- Aantoonbare ervaring heeft in een commerciële rol;
- Fulltime beschikbaar is (32 a 40u);
- Woonachtig in de omgeving van Rotterdam (Delft, Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel of Spijkenisse)

Kortom, lijkt de personeelsbemiddeling jou wel wat en krijg je energie van sales en recruitment?
Beschik je ook nog eens over een winnaarsmentaliteit, en heb je minimaal het rijbewijs B?
Dan ben jij misschien wel de sales-tijger die wij zoeken.

Arbeidsvoorwaarden
Wanneer jij voldoet aan de gestelde criteria bieden wij jou in ieder geval:

- Een bruto maandsalaris van EUR2.500,00 tot circa EUR3.000,00 (afhankelijk van ervaring)
- Een mooie bonusregeling bij behaalde doelen a EUR8.000,00;
- Auto van de zaak (welke je ook privé mag gebruiken).
- Een laptop en mobiele telefoon;
- Een enorm gave werkplek, gezellige collega's en een belangrijke rol binnen de vestiging;
- De vrijheid om jouw ding op je eigen manier te doen;
- Uitzicht op een vast dienstverband; wij gaan namelijk voor de lange termijn!
- Een uitgebreide en gratis lunch tussen 12:00 en 13:00 (En vaak een paar sets Darts!)
- Diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden vanuit de WerkTalent Academy
- 25 vakantiedagen & 6.5 adv-dagen

Bij WerkTalent draait het heus niet alleen maar om werken. Wij hebben het namelijk ook graag gezellig met elkaar. Privé en zakelijk loopt bij ons vanzelfsprekend lekker door elkaar heen. Dit komt mede door de vele borrels (vrijmibo's, sportdagen, kerstfeestjes, de jaarlijkse kick-off en openingsfeestjes). Jaarlijks is er ook een incentive-weekend voor degene die de commerciële doelen behaald hebben. Zo zijn wij in de afgelopen jaren naar bijvoorbeeld Lissabon, Hvar,
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent