Luba Uitzendbureau

Kwaliteitsmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie bewaak je de kwaliteitseisen die intern en extern vastgesteld worden. Je bent verantwoordelijk voor de normeringen op het gebied van kwaliteit en milieu. Je draagt zorg voor alle overige certificeringen. Jij bent de kennisdrager op deze gebieden in deze organisatie. Je ondersteunt in het maken van de juiste keuzes. Jij draagt zorg voor alle audits in Leiden en BelgiŽ.
Je neemt risicoanalyses door, haalt gegevens op, ziet toe en controleert op een juiste toepassing van werkvoorschriften en kwaliteitsprocedures door collega?s. Je merkt afwijkingen op, spreekt collega?s hierop aan en rapporteert hierover. Daarnaast is het jouw taak om het up-to-date te houden van de kwaliteitsprocedures door bij te dragen aan verbeteringen in en het uitwerken en vastleggen van de procedures. Daarnaast ben je als medewerker kwaliteitscontrole verantwoordelijk voor het uitvoeren van standaardmatige kwaliteitscontroles op producten.

Wat wij bieden

  • Een administratief-commerciŽle functie binnen een internationaal, gezond en pragmatisch familiebedrijf
  • Een platte organisatie met korte communicatielijnen en een no-nonsense cultuur
  • Een zeer interessante en professioneel werkende klantenkring, bij wie zowel efficiency als innovatie een grote rol speelt
  • Marktconform salaris met een pensioenopbouw
  • Leuke bedrijfsuitjes, waaronder een jaarlijkse BBQ!

Wat wij vragen

  • Het is belangrijk dat je een proactieve houding hebt en ervaring met audits
  • BRC/IFSS en ISO9001-systemen klinken jou bekend in de oren!
  • Het is een prť als je ervaring hebt met FMC
  • Je bent enthousiast, zelfstandig en gemotiveerd om kennis van klanten en producten snel eigen te maken
  • Afgeronde HAVO opleiding en beschikt over een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal

Over het bedrijf

Dit bedrijf is ťťn van de marktleiders op het gebied van schoonmaakartikelen. De groep heeft vestigingen in Nederland, BelgiŽ, Engeland, Spanje, Griekenland, Hongarije, Oostenrijk en China en biedt werkgelegenheid aan meer dan 500 medewerkers. Een internationale speler op de markt met grote klanten zoals supermarkten, huishoudketen en discounters! Bij dit familiaire bedrijf staat een eerlijke en directe communicatie voorop.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau