Luba Uitzendbureau

Administratief medewerker Sales Support

Details van de functie

Logo Over het werk

Binnen deze functie zorgt voor de grote Retail klanten door het verzamelen van gegevens en het opstellen van overzichten. Je maakt onderdeel uit van een actief verkoop-team, waar je ervoor zorgt dat alle afspraken met de klant soepel uitgevoerd worden. Dat regel je als ?spin in het web?, zowel bij ons op kantoor als met je buitenlandse collega?s. Je hebt daarvoor contact met verschillende afdelingen van onze klanten, zoals category management, inkoop, design, logistiek etc. Om allerlei afstemmingen intern te regelen, overleg je regelmatig met verschillende collega's in met name BelgiŽ en Griekenland. Daarnaast ben je ook zelfstandig contactpersoon voor bepaalde klanten en benader je prospects. Je werkt vanuit de fabriek/ het kantoor in leiden en afhankelijk van je kennis en ervaring zal je incidenteel klanten bezoeken!

Wat wij bieden

  • Een administratief-commerciŽle functie binnen een internationaal, gezond en pragmatisch familiebedrijf
  • Een platte organisatie met korte communicatielijnen en een no-nonsense cultuur
  • Een zeer interessante en professioneel werkende klantenkring, bij wie zowel efficiency als innovatie een grote rol speelt

Wat wij vragen

  • Het is belangrijk dat je commercieel sterk bent en over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt
  • Je bent enthousiast, zelfstandig en gemotiveerd om kennis van klanten en producten snel eigen te maken en om zaken goed te regelen
  • Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau en je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent handig met Microsoft Excel en PowerPoint en je hebt affiniteit met geautomatiseerde systemen

Over het bedrijf

Dit bedrijf is ťťn van de marktleiders op het gebied van schoonmaakartikelen. De groep heeft vestigingen in Nederland, BelgiŽ, Engeland, Spanje, Griekenland, Hongarije, Oostenrijk en China en biedt werkgelegenheid aan meer dan 500 medewerkers. Een internationale speler op de markt met grote klanten zoals supermarkten, huishoudketen en discounters! Bij dit familiaire bedrijf staat een eerlijke en directe communicatie voorop.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau