Luba Uitzendbureau

Relatiemanager

 • Vacature
 • Vast contract
 • Noord-Holland
Amstelveen
27 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als Relatiemanager ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de bijna zeshonderd leveranciers uit je portefeuille. Je helpt hen met het hele proces rondom het verbeteren van de kwaliteit van hun productinformatie. Dit doe je door vragen te beantwoorden en webinars en trainingen te geven.

Je biedt voornamelijk ondersteuning op het gebied van het datakwaliteitprogramma. Leveranciers moeten data laten controleren door een gecertificeerde partij. Als de leveranciers uit je portefeuille vragen hebben hierover, nemen ze contact met jou op. Afhankelijk van de complexiteit van de vragen, beantwoord je deze via de mail of telefoon, of organiseer je een webinar of training. Wij zijn een not-for-profit organisatie, en dat betekent dat jullie klantgericht werken en dat klanttevredenheid voorop staat. Je neemt dus écht de tijd voor de leveranciers wanneer je hen helpt en gaat bij hen langs op locatie wanneer dit toegevoegde waarde heeft.

Daarnaast heb je regelmatig overleg met collega?s van de afdelingen Standaardisatie en IT en heb je regelmatig contact met het Customer Support team. Samen zorgen jullie er voor dat klanten data eenvoudig in de datapool kunnen zetten en dat deze datakwaliteit optimaal is. Je bent onderdeel van het team Relatiemanagement, samen met vier Relatiemanagers en een Coördinator. Jullie werken nauw met elkaar samen en er is altijd ruimte voor overleg als je ergens niet uitkomt. De leveranciers die jullie ondersteunen zijn actief in de sectoren levensmiddelen & drogisterij, gezondheidszorg en doe-het-zelf, tuin en dier.

Wat wij bieden

 • ?2.600 - ?3.000 bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Bonus van maximaal bruto maandsalaris op jaarbasis
 • 36 tot 40-urige werkweek
 • 38 vakantiedagen
 • Collectieve en individuele trainingsmogelijkheden
 • Reiskosten- of thuiswerkvergoeding
 • Laptop

Wat wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring
 • Affiniteit met klantcontact en datamanagement
 • Ervaring met en kennis van MS Office, met name Outlook, Word, Excel en PowerPoint
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift

Over het bedrijf

We werken vanuit een modern pand in een stadspark in Amstelveen en dat combineren we met werken vanuit huis. We houden van resultaat, hebben de focus gericht op onze klant en werken daarin met elkaar samen. Met je team start je de week door (sub)doelen te stellen. Ons uitgangspunt is: als we onze klanten blij maken, zijn wij dat ook. We zijn professioneel, maar vinden humor en een persoonlijk gesprek ook belangrijk. Wij zijn hét kennisplatform en dé serviceorganisatie voor het uitwisselen van productdata. Bedrijven gebruiken onze wereldwijd toegepaste standaarden om producten op hun reis door de keten te kunnen volgen. De producten krijgen unieke identificatie mee en met de productdata die je eraan koppelt, vertelt elk product zijn eigen verhaal. We zijn samen met onze klanten op weg naar efficiënte, duurzame en transparante ketens. Als je bij ons werkt krijg je bij veel bedrijven een kijkje in de keuken. Zo werken we voor supermarkten, ziekenhuizen, kledingwinkels, bouwmarkten, online marktpartijen en leveranciers. Wij zijn een not-forprofit en we werken voor bijna 30.000 bedrijven. De wereldwijde organisatie is actief in 114 landen met een klantenbestand van ruim 2 miljoen bedrijven.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau