Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

 • Vacature
 • Tijdelijk
 • Noord-Holland
Grootebroek
24 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Je bent op tijd aanwezig zodat jij tijdens een dagdienst om 07:00 uur ook echt klaar staat en aan de slag kan gaan. Samen met jouw collega?s krijg je van jouw teamleider te horen wat er die dag allemaal op de planning staat en wat er moet gebeuren. Als productiemedewerker zorg jij ervoor dat er voldoende kaas en verpakkingsmateriaal aangeleverd wordt om de productielijn zo goed mogelijk te laten draaien. Verder zorg je ervoor dat de kwaliteit van de kaas en de verpakking altijd in orde is. Aan het einde van de productielijn zorg je dat alle gesneden en verpakte kaas in kratjes wordt gestopt zodat de heftruckchauffeur het naar op- en overslag kan brengen en dat speciale kazen handmatig voorzien zijn van bijvoorbeeld een speciale actiesticker.

Rond 10:00 uur gaat de zoemer en drinken jullie gezamenlijk een kopje koffie of thee in de kleurrijke kantine. Hebben jullie de order voor de pauze afgekregen en is het tijd voor een nieuwe order of gaan jullie door om de order af te maken? Je hebt in ieder geval tot een uur of 13:00 uur de tijd om je weer voor 200% te geven! Van 13:00 tot 13:30 uur kan je lekker een broodje eten en wellicht even een frisse neus halen buiten. Daarna maak je je dienst af en neemt de avondploeg meestal rond 16:00 uur jouw taken over.

Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar van 07:00 tot 16:00 uur of van 16:00 tot 23:00 uur. Je wordt opgenomen in de oproeppoule met een 0-urencontract. Op basis van de door jou doorgegeven beschikbaarheid word je een dag van tevoren gebeld als je aan de slag kan.

Wat wij bieden

 • Een baan dichtbij je woonplaats als je in de buurt van Grootebroek woont
 • Achter het bedrijf is voldoende (gratis) parkeergelegenheid (reiskostenvergoeding is er niet)
 • Wanneer je bij Luba aan de slag gaat krijg je wekelijks uitbetaald
 • Flexibele werktijden en dagen
 • Bij goed functioneren is het mogelijk dat je wordt overgenomen door het bedrijf

Wat wij vragen

 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal (in verband met instructies)
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Een goede fysieke gezondheid; je bent de hele dag staand aan het werk

Over het bedrijf

Sluit je aan bij de Cheese Family from Holland! Jouw toekomstige werkgever is een echt Nederlands familiebedrijf. Er werken in totaal zo'n 350 betrokken collega's verdeeld over meerdere locaties in Nederland. Overal houden zij zich bezig met het produceren en verpakken van Hollandse kaasspecialiteiten. Deze worden verkocht in Nederland en daarnaast ook nog meer dan 80 landen wereldwijd. Het bedrijf is gevestigd op het industrieterrein en goed bereikbaar met de fiets en de auto.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau