Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Alkmaar
4 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Je werkt in het magazijn van een groot bedrijf in grafische producten. Je begint je dag met het verzamelen van je orderbonnen. Aan de hand van deze orderbonnen ga je met behulp van de verzameltruck aan de slag om alles te verzamelen. De kleine producten kan je ook met de hand bij elkaar zoeken. Je scant de stelling waar je product ligt en gaat door naar de volgende. Voor de hoger gelegen producten gebruik je de reachtruck. Als je al je producten bij elkaar gezocht hebt zet je deze klaar voor verzending. De andere dag ben je bezig met het verwerken van producten die net binnen gekomen zijn. Je zorgt dat deze naar de goede stelling gaan en je zet ze stevig neer. Als je met de reachtruck werkt is het van groot belang dat je dit goed doet, een product dat scheef staat kan naar beneden vallen. Het kan gaan om producten van een paar 100 kilo.

Naast de hoofdlocatie heeft dit bedrijf ook nog een pand aan de overkant, dit is een hoger pand waar je dus meer opslag hebt. Het kan zijn dat je tussen de twee panden moet pendelen om producten te verzamelen. Dit gebeurt met de heftruck voor het grootste deel.

Wat wij bieden

  • Wij bieden een functie waarbij je begint op uitzendbasis en bij tevredenheid wordt overgenomen
  • Een baan waar je lekker van maandag tot en met vrijdag werkt van 8.00 tot 17.00 uur
  • De mogelijkheid om mee te gaan naar uitjes of de jaarlijkse BBQ mee te maken

Wat wij vragen

  • Logistieke ervaring
  • De ambitie om voor langere tijd ergens aan de slag te gaan
  • Verder is het fijn als je in het bezit bent van een heftruck certificaat

Over het bedrijf

Je werkgever is een bedrijf dat producten levert aan de grafische industrie. Ze hebben in de buurt nog een andere locatie waar de producten gemaakt worden. In Alkmaar worden de producten weer verspreid over de hele wereld per bus, vrachtwagen of zeecontainer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau