Luba Uitzendbureau

Distributie accountmanager

Details van de functie

Logo Over het werk

Als Distributie Accountmanager ondersteun je de distributeurs door het beantwoorden van vragen van klanten. Vragen die je kan krijgen gaan bijvoorbeeld over de orderplanning en logistieke processen. Je evalueert vragen van potentiŽle klanten, identificeert ze en geeft ondersteuning als het om producten gaat. Je houdt je daarnaast ook bezig met marketingactiviteiten, zoals het organiseren van beurzen en voeren van marketingcampagnes. Door het begrijpen van de markt en de producten die het bedrijf levert, coŲrdineer je de behoefte van de klant en ondersteun je marketingevenementen om bedrijfsontwikkeling te vergemakkelijken.

Wat wij bieden

  • Een marktconform salaris naar ervaring
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Werken binnen een hecht team

Wat wij vragen

  • Je hebt verkoop- en marketingervaring
  • Communicatief ben je sterk, daarnaast ben je in staat om te werken in virtuele teams
  • Zelfstandig werken is voor jou geen probleem
  • Je spreekt vloeiend Engels

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een internationale organisatie met een verkoop en distributiepunt in Amstelveen. Zij leveren hardware door heel Europa. Het gaat om een klein en hecht team. Iedereen kent en helpt elkaar waar het nodig is. Doordat het een internationaal bedrijf is, wordt er veel in het Engels besproken. Er liggen altijd uitdagende doelen en er wordt dan ook gezocht naar iemand die houdt van een uitdaging!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau