Luba Uitzendbureau

Technisch medewerker botenbouw

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
IJmuiden
3 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij gaat bij een jachtwerf aan de slag als technisch medewerker in de werkplaats. Je begint de dag met een kop koffie samen met je collega?s en vervolgens ga je naar je werkplek. De werkplaats is opgedeeld in verschillende delen en op elke plek wordt een ander onderdeel van de boot in elkaar gezet. Voor het maken van een boot moeten mallen gemaakt worden en vervolgens worden deze mallen bekleed met polyester. Als dit hard is, moet het weer uit de mal gehaald worden en afgewerkt worden zodat het in de boot geplaatst kan worden. Verder moeten de boten geschilderd worden en in elkaar gezet worden. Het kan ook voor komen dat je samen met collega?s onderhoud pleegt aan de boten van de klanten. Dit gebeurt voornamelijk tijdens de winterstalling. Aan het einde van de dag zorg je dat je je werkplek weer netjes achter laat.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband
  • Deze functie is per direct beschikbaar. Hierna kan verder gekeken worden naar de mogelijkheden
  • Je werkt van maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 16:30 uur. (de pauze wordt opgedeeld in drie stukken, een ochtendpauze, een lunchpauze en een middagpauze)

Wat wij vragen

  • Een technische achtergrond in opleiding of werkervaring
  • De wil om te leren en om verschillende werkzaamheden op te pakken, dit is heel belangrijk
  • Sterke armen, want het werk kan zwaar zijn
  • Je werkt graag in een team

Over het bedrijf

Een toonaangevende werf die luxe zeiljachten bouwt in het hoogste segment. Op het jachtwerf worden boten gemaakt vanaf het ontwerp tot aan het eindproduct. Er heerst een informele sfeer op de werkvloer. Het bedrijf vindt het belangrijk dat het werk leuk is, maar dat er ook hard gewerkt wordt. Belangrijk is dat je niet snel op geeft en bereid bent om te leren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau