Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
  • Noord-Brabant
's-Hertogenbosch
4 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als operator binnen dit bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het produceren van onder andere flyers, folders en handleidingen. En je gaat aan de slag met de modernste printtechnieken. Dit alles om een mooi eindproduct te maken. Om dat te regelen ga je werken met verschillende soorten machines, denk aan print-, couverteer-, snij- en vouwmachines. Natuurlijk houd je alles goed in de gaten en zorg je ervoor dat het goed ingesteld wordt en eventuele storingen goed verholpen worden. Het verzorgen van het intern transport en het juist afhandelen van de orders hoort ook tot jouw taken. Je gaat werken met een klein en hecht team collega's in 2-ploegen. Je werktijden worden den ene week 06:00 uur tot 14:30 uur en de andere week van 14:00 uur tot 22:30. Heb je de orders compleet? Dan kijk je met trots naar het eindproduct!

Wat wij bieden

  • Een marktconform salaris van ?2290,- tot ?2500,- per maand exclusief toeslag van 5% voor het werken in 2-ploegen
  • Een reiskostenvergoeding
  • Uitzicht op vast dienstverband bij goed presteren
  • Een afwisselende en zelfstandige functie
  • Een werkgever waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Wat wij vragen

  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent flexibel ingesteld, je gaat namelijk in 2 ploegen werken én hebt afwisselende werkzaamheden
  • Je wil graag kwaliteit leveren

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever helpt andere bedrijven met de klantcommunicatie. Dit verzorgen ze zowel online als offline. De afdeling waar jij komt te werken is de Printing-On-Demand afdeling. Servicegerichtheid en flexibiliteit staan hoog in het vaandel. Daarnaast staat het teamgevoel centraal, onderling snel schakelen met je afdeling om zo tot een goed resultaat te komen en tevredenheid bij de klant te bereiken zijn de doelen die ze nastreven. Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en is in meer dan 20 landen aanwezig.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau