Luba Uitzendbureau

Lijnoperator

Details van de functie

Logo Over het werk

Het bedrijf is een fabrikant van diepvriesspecialiteiten voor de nationale en internationale markt, zij produceren sinds lange tijd hoogwaardige kwalitatieve en innovatieve diepvriessnacks. Zij maken deel uit van een internationale groep. Wat belangrijk is om te weten is dat het bedrijf bereid is om in jou te investeren. Zo word je uitgebreid ingewerkt door een ervaren collega. De eerste weken begin je als inpakker aan de inpaklijn. Zo doe je ervaring op met het werk en leer jij je collega`s alvast kennen. Daarna word je boventallig ingeroosterd zodat er alle tijd is om jou de fijne kneepjes van het vak te leren! Jouw collega`s zijn uitermate gemotiveerd om hen werk elke dag weer goed te doen, zij verwachten van jou natuurlijk dezelfde instelling. Als jij eenmaal goed bent ingewerkt wordt jij verantwoordelijk voor een hele lijn. Het is dan fijn als je jouw collega's kan motiveren en aansturen tijdens hun werkzaamheden.

Ben jij de persoon die vloeiend is in de Nederlandse taal en die vergelijkbare ervaring heeft, dan zijn wij op zoek naar jou! Om deze functie goed uit te voeren ben je nog niet uitgeleerd. Jouw werkgever verwacht dat je diverse cursussen en trainingen gaat volgen. Te denken valt aan trainingen op het gebied van ARBO, voedselveiligheid/HACCP en hygiŽne.

Het doel van deze functie is het verpakken van (bevroren) snackproducten door het bedienen van alle productielijnen. Voorbereiden van de inpak-runs en zorgen voor de juiste verwerking van de verpakkingsmachines in productietechnische zin. Hiervoor ga jij de machines in- en omstellen. Ook ga je de machines van diverse verpakkingslijnen opstarten, controleren en corrigeren van snelheden en controleren van verpakkingsmaterialen. Je beoordeelt verpakte producten op uiterlijk, afmetingen, gewicht tegenover de norm.

Periodiek leg je de productiegegevens vast. Bij grote afwijkingen overleg je met de supervisor. Verder los jij storingen op aan de lijnen en bij grote of meer ingewikkelde storingen waarschuw je de technische dienst. Ook verricht je onderhoud aan machines in samenwerking met de technische dienst. Deze registreer je op storings- oorzaken en -duur. Wij zoeken een kandidaat die meedenkt en voorstellen doet voor bijvoorbeeld de planning. Ook instrueer je en geef je vaktechnische aanwijzingen aan de medewerkers van de lijn. Verder houd je
toezicht op het verpakken en invriezen van de producten. Een bijkomstigheid is als jij kan omgaan met een hefwagen.

Naast een uitgebreide inwerkperiode wil dit mooie bedrijf graag dat alle medewerkers zich blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan trainingen op het gebied van ARBO, voedselveiligheid/HACCP en hygiŽne. Voor de volledigheid willen wij je erop attenderen dat deze functie in principe 3 ploegen is, maar dat kan incidenteel ook 2 ploegen zijn.

Wat wij bieden

  • Een goed salaris conform de CAO
  • Bij goed functioneren word je overgenomen door het bedrijf
  • Een fijne werkomgeving
  • Diverse cursussen en trainingen vanuit het bedrijf

Wat wij vragen

  • Krachtinspanning bij het instellen en ombouwen van machines
  • Incidenteel inspannende houding bij het uitvoeren van de werkzaamheden (bukken en reiken)
  • Hinder van lawaai, soms vrieskou en dragen van beschermmiddelen
  • Kans op letsel door scherpe randen van dozen
  • Goede kennis van Nederlandse taal in woord en geschrift in verband met de receptuur en veiligheid

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is al sinds 1968 een begrip in Schagen. Dit bedrijf met ca. 60 vaste medewerkers, is een fabrikant van diepvriessnacks voor de nationale en internationale markt. Zij produceren en verkopen sinds lange tijd hoogwaardige kwalitatieve en innovatieve diepvriessnacks voor hoofdzakelijk de West-Europese markt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau