Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker Goederenontvangst

 • Vacature
VMBO
 • Noord-Holland
Beverwijk
1 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Je start je dag met een kop koffie of thee en een praatje met je collega's. Daarna gaat ieder aan de slag met zijn eigen taken. Voor jou is dat in het magazijn. Enkele taken die jij uitvoert zijn het ontvangen van goederen. Deze boek jij in het systeem en slaat ze vervolgens op de juiste locatie op. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad is, dit doe je door regelmatig je ronde door het magazijn te doen om de voorraad te controleren. Vervolgens doe je in samenwerking met de vestigingsmanager de bestellingen. De bestellingen die zijn binnen gekomen, dat koppel je door aan je collega's van de balie, zodat zij de klant op de hoogte kunnen brengen om hun bestelling op te komen halen. Als de klant vervolgens de bestelling komt ophalen, help jij ze bij het inladen van de goederen. Je controleert de pakbon of alles compleet is en verzorgt waar nodig het zaagwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00 uur.

Wat wij bieden

 • Een fulltime baan waarbij je na de periode via Luba een dienstverband bij het bedrijf kunt krijgen
 • Een personeelspas waarmee je korting bij alle vestigingen krijgt
 • Het volgen van opleidingen en trainingen worden aangemoedigd. Deze baan is echt voor langere tijd waarbij ambities welkom zijn
 • Marktconform salaris

Wat wij vragen

 • Ervaring als magazijnmedewerker en inzicht in logistieke processen.
 • Basiskennis van bouwmaterialen, hout en plaatmateriaal.
 • In bezit van heftruckdiploma
 • Goede omgang met computerprogramma's.
 • Klantgerichte werkhouding met goede communicatieve vaardigheden.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een dynamische bedrijf met een prettige werksfeer. Het is een familiebedrijf met meerder vestigingen in Nederland. De familiecultuur is duidelijk voelbaar op de werkvloer. Initiatief wordt gewaardeerd en er alle ruimte om door te groeien/leren. En alles doe je samen met het team! Onze opdrachtgever is een professional in de bouwmaterialen. Je komt te werken in een informele team met enthousiaste, gedreven en betrokken collega's. Het is belangrijk dat je jezelf wilt blijven ontwikkelen en inzet wordt gezien en beloond. De sleutel van het succes zit in de mensen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau