DHL Nederland

Junior Business Controller Compliance

Details van de functie

Logo Wil jij een baan met impact bij dé logistieke dienstverlener? Ben je gedreven om de Internal control & Compliance functie naar een hoger niveau te tillen, ben je communicatief sterk én kun je mensen motiveren en inspireren? Dan zien we jouw sollicitatie op deze uitdagende en veelzijdige rol graag tegemoet!

Wat ga je doen?

Internal Control en Compliance spelen een prominente rol binnen onze organisatie en is verweven in de strategische

doelstellingen en ambities van DHL Parcel Benelux. De afgelopen jaren hebben we grote stappen gemaakt om Internal Control en Compliance naar een hoger niveau te tillen. Hierdoor is de behoefte ontstaan naar structurele uitbreiding van deze afdeling.

Als Business Controller binnen de afdeling Internal Control & Compliance houdt je je onder mee bezig met het evalueren en uitbouwen van het interne controle raamwerk en het Compliance huis van DHL Parcel Benelux. Dit doe je door periodiek te evalueren en uitbouwen van het huidige interne controle raamwerk inclusief rapportage aan de stakeholders. Tevens ben je betrokken bij verschillende projecten op het raakvlak van Compliance. Je vertegenwoordigd ook een belangrijke rol wanneer er interne en externe audits plaatsvinden. Kortom een veelzijdige functie waarbij je jezelf enerzijds kan ontwikkelen op het gebied van internal control en Compliance en anderzijds is er veel ruime voor eigen initiatieven en inbreng. Je rapporteert aan de Director Internal Control & Compliance.

Dit biedt DHL:

Business Controller voor de afdeling Internal Control & Compliance zijn bij DHL betekent werken bij één van 's werelds beste werkgevers. We bieden je een werkplek waar je aangemoedigd wordt om jouw ambities waar te maken en waar mensen voorop staan.

Verder krijg jij:

  • Een passend salaris in de range van EUR3.000,- en EUR4.000,- afhankelijk van ervaring.
  • Standaard 23 vakantiedagen en een cao a la carte, waarbij je een je extra budget kunt inzetten voor vrije dagen, salaris of opleiding.
  • Een aantrekkelijke bonusregeling.
  • Een telefoon en laptop van de zaak.
  • De mogelijkheid om je werk grotendeels zelf in te delen waarin je deels vanuit huis kunt werken.
  • En andere aantrekkelijke voorwaarden, zoals een goede pensioen- en ziektekostenregeling en korting bij onze klanten.
  • Genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen de grootste logistieke dienstverlener!

Over jou:

Je hebt affiniteit met Interne Procesbeheersing en Compliance. Je beschikt over- een gezonde portie ambitie, sterke analytische vaardigheden en weet het overzicht te bewaren. Daarnaast ben je communicatief sterk, weet je goede werkrelaties op te bouwen met collega's van verschillende disciplines en kun je deze mee nemen in jouw plan. Met jouw inzet, daadkracht en communicatieve vaardigheden weet jij onze Internal Control & Compliance afdeling

naar een hoger niveau te brengen.

Verder heb jij:

  • Een schoolverlater of heb je 1-2 jaar ervaring in een relevante functie.
  • Hbo/wo werk- en denkniveau.
  • Finance achtergrond heeft een pré.

DHL: vol ambitie

We zijn trots dat we uitgeroepen zijn tot grootste logistieke dienstverlener wereldwijd. Net zo trots zijn we op ons werk en onze werknemers. We zijn ambitieus en daarom bieden we mensen geen baan, we bieden mensen een carrière. Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en doorgroeimogelijkheden zijn volop aanwezig. Met meer dan 750.000 werknemers, verdeeld over 220 landen en met ruim 10.000 Nederlandse collega's is DHL Parcel echt een wereldmerk. En dit jaar zelfs uitgeroepen tot Top Employer!

Bij DHL draait het om meer dan alleen logistiek. Het draait bij ons vooral om de mensen. Hierbij zien we de verschillen van onze mensen echt als onze kracht. Juist doordat iedereen anders is, zijn we met elkaar succesvol. Ook werken we samen aan een groenere wereld door middel van onze Go Green initiatieven door focus te leggen op duurzaamheid.

Solliciteren

We ontvangen graag je cv en motivatiebrief. Solliciteren kan tot en met 30 september 2022. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Timon Wijnne, Recruiter via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DHL Nederland