WerkTalent

Backofficemedewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Als je een trouwe viervoeter hebt, dan is de kans groot dat je voer van onze opdrachtgever vandaan komt! Zij is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van diervoeding. Onze klant is onderdeel van een Belgisch familiebedrijf. De standplaats is Dordrecht, dus heel goed te bereiken vanuit Breda en Rotterdam.

Functieomschrijving
Je bent verantwoordelijk voor de volledige logistieke en administratieve flow rondom de aangekochte en verkochte producten door de Traders, van de opgemaakte contracten tot aan de facturatie ervan. Je werkpakket bestaat o.a. uit:

- Je verwerkt de orders, organiseert het container transport en volgt de leveringen op. Je hebt zicht op de lokale en externe voorraden.

- Je zorgt ervoor dat de contractvoorwaarden, afgesproken door de Traders, continu vertaald worden en nageleefd worden in de praktijk.

- Je organiseert en coördineert de interne en/of externe bewerkingsopdrachten van onze producten.

- Je bent de contactpersoon tussen de Traders aan de ene kant en onze klanten, leveranciers, transporteurs, etc. aan de andere kant.

- Je hebt oog voor de kosten verbonden aan de logistieke flow

Functie-eisen
Om deze functie goed uit te kunnen voeren én met plezier te kunnen werken, is het belangrijk dat je houdt van dynamiek. Je kunt snel schakelen en bent flexibel, bewaart het overzicht, denkt aan vele en werkt heel nauwkeurig.

- Je hebt minimaal een MBO-4 opleiding, liefst in de logistiek.

- Je kunt je goed uitdrukken in (zakelijk) Nederlands en Engels in woord en geschrift (eis). Frans en Duits zijn een pré.

- Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring, het is een pré als je ervaring hebt opgedaan met wegtransport, containervervoer, import en export.

- Je hebt gewerkt met MS Office en ERP pakketten, kennis van Dynamics AX is een pré.

- Je bent klantvriendelijk en kunt vroegtijdig problemen signaleren, bespreekbaar maken en oplossen.

Arbeidsvoorwaarden
- Een afwisselende, uitdagende baan in een informeel team.

- Een fulltime functie. Wil je 32 tot 36 uur werken, dan is dat bespreekbaar mits je de uren over 5 dagen per week kunt verdelen.

- Ontwikkelingsmogelijkheden en een goed salaris.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent