WerkTalent

Startende Eerste Autotechnicus - Vaste baan met veel doorgroeimogelijkheden!

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze klant is een toonaangevend dealerbedrijf opererend in de regio Zuid-Holland Zuid. Het bedrijf is actief met dealer schappen van verschillende merken. Verder behoren 2 schadebedrijven, universele garages en een gespecialiseerde afdeling bedrijfswageninrichting tot de groep. De klant is te typeren als een vooruitstrevende en dynamische organisatie met een informele werksfeer en een no-nonsense mentaliteit.

Functieomschrijving
In deze startersfunctie zorg jij ervoor dat dat auto van de klant in perfecte staat wordt afgeleverd! Hoe pak jij dit aan? Je gaat onder begeleiding van een ervaren Eerste Autotechnicus aan de slag met de auto van de klant en voert de werkzaamheden volgens afspraak uit. Je houd je bezig met het uitvoeren van software updates, onderhoud en reparaties aan diverse auto's om zo ervaring op te doen. Moeilijke diagnoses doe je in het begin samen met een ervaren collega om het zo te leren, waardoor je het uiteindelijk zelfstandig kunt oplossen. Zo is geen dag voor jou hetzelfde en blijf je jezelf ontwikkelen! Om alle ins en outs te leren van de nieuwste autotechnieken zal je diverse opleidingen volgen.

Functie-eisen
Uiteraard hoeven we je niet te vertellen dat je gek bent op techniek en auto's. Je wilt graag dat alle werkzaamheden goed worden uitgevoerd en dat de klanten tevreden zijn. Daarnaast vragen wij ook:

- een recent afgeronde opleiding tot Eerste Autotechnicus;

- enige stage-ervaring in een werkplaats;

- een actieve houding om nieuwe dingen te leren.

Arbeidsvoorwaarden
- een goed startsalaris;

- voldoende (online) trainingen en goede begeleiding van jouw collega's.

- volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Dit kan binnen je eigen functie, maar je kunt ook doorgroeien naar een andere functie.

- een vast contract bij goed functioneren.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent