WerkTalent

Reachtruckchauffeur - Dagdienst

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en het vermarkten van hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. Het bedrijf is gevestigd in Dordrecht, dus goed te bereiken vanuit Breda, Rotterdam, Schiedam en Capelle aan den Ijssel.

Functieomschrijving
De functie richt zich met name op het picken van goederen, controleren of orders compleet zijn, het maken van foto's bij inkomende en uitgaande vrachten, het begeleiden van chauffeurs, het laden/lossen van pallets, het nemen van monsters en het afstemmen van de prioriteiten. Daarnaast geldt onze collega's elkaar helpen en zo op diverse plekken inzetbaar zijn. Het grootste deel van de dag zit je op de heftruck om pallets te verplaatsen en houd je overzicht over jouw verantwoordelijkheidsgebied. Soms dienen producten gelabeld of overgestapeld te worden Bij drukte help je collega's met het (handmatig) laden en lossen van de containers.

Functie-eisen
EfficiŽntie en kwaliteit zijn van groot belang. We zijn op zoek naar een kandidaat die met deze waardes kan en wil werken. Verder ben je bereid collega's te helpen en beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgebied. Ons systeem is een grote hulp om alle goederenstromen te verwerken. Je hebt minimaal 6 maanden ervaring op de hef-/reachtruck en met het werken met een geautomatiseerd systeem. Je bent een aanpakker die ervan houdt de handen uit de mouwen te steken. Je werkt netjes, jouw werkplek en hef-/reachtruck zien er dan ook netjes uit. Je neemt de veiligheidsregels in acht en spreekt (redelijk) goed Nederlands en kunt Nederlands voorschriften lezen.

Arbeidsvoorwaarden
Dit krijg je: Een leuke functie in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is. Start met een tijdelijk dienstverband, uitzicht op een vast dienstverband. We werken in veelal in dagdienst van ca. 6.00 tot 15.00 uur. Soms werken we in een tweeploegendienst ca. 6.00 tot 15.00 uur en van ca. 13.00 tot 22.00 uur. Je dient dan ook bereid te zijn (ook voor langere tijd) in de tweeploegendienst te werken. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent