WerkTalent

Bedrijfswageninrichter

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze klant is een toonaangevend dealerbedrijf opererend in de regio Zuid-Holland Zuid. Het bedrijf is actief met dealer schappen van verschillende merken. Verder behoren 2 schadebedrijven, universele garages en een gespecialiseerde afdeling bedrijfswageninrichting tot de groep. De klant is te typeren als een vooruitstrevende en dynamische organisatie met een informele werksfeer en een no-nonsense mentaliteit.

Functieomschrijving
Je zult je bezig houden met het compleet op maat inrichten van diverse bedrijfswagens. Hoe ga je dit doen? Aan de hand van tekeningen zul je de bedrijfswagen inrichten, dit is o.a. het inbouwen van kasten-en ladensystemen (Bott), dubbele cabines, omvormers, compressoren, standkachels en tweede accu's. Daarnaast houd je je bezig met het betimmeren van vloeren en zijwanden. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gehele inrichting en zult hierbij zowel de elektra als het houtwerk installeren. Kortom, jij maakt de hele inrichting van de bus zodat je trots kunt zijn op het eindresultaat! Beschik jij (nog) niet over deze kennis? Geen zorgen, door onze interne begeleiding en opleidingen brengen wij jou deze kennis bij.

Functie-eisen
Uiteraard hoeven we je niet te vertellen dat je 2 rechterhanden hebt en gek bent op techniek. Je wilt graag leren hoe je bedrijfswagens inricht om er zo voor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Wil jij onze nieuwe bedrijfswageninrichter worden? Dan vragen wij ook: - MBO werk- en denkniveau; - interesse in techniek en elektronica; - bereidheid om nieuwe dingen te leren.

Arbeidsvoorwaarden
Bij onze klant kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team. Naast een serieuze werkhouding vinden zij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Als je bent aangenomen zul je deelnemen aan hun introductieprogramma met andere nieuwe collega's, zo voel jij je snel thuis binnen onze organisatie! Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op: een goed salaris gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding; Fulltime baan; (online) trainingen en goede begeleiding van jouw collega's; volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Dit kan binnen je eigen functie maar je kunt ook doorgroeien naar een andere functie; een vast contract bij goed functioneren.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent