Luba Uitzendbureau

Logistiek teamleider

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Son en Breugel
27 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als teamleider werk je binnen een leuk en professioneel team. Jij bent het aanspreekpunt voor jouw team en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en weet de juiste taken prioriteit te geven en uit te voeren. In de loop van de dag houd jij de productiviteit in de gaten en stuur je de warehouse medewerkers aan. Ook houd je de voorraad in de gaten, zorg jij voor een correcte registratie van de gewerkte uren en rapporteer je jouw bevindingen. Daarnaast draag jij proactief verbetermogelijkheden aan daar waar nodig.

In deze functie heb jij in een ploeg de verantwoordelijkheid over 5 tot 10 medewerkers. Het werken in 2 ploegen betekent een toeslag van 8.75% op alle uren. De ohtenddienst is van 5:00 - 14.00 uur en de latere dienst is van 13.00 - 23.00 uur. Er zijn ook mogelijkheden om in 3 ploegen te werken (toeslag 13,75%).

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan waar je snel aan de slag kunt voor de langere termijn
  • Een baan bij een groeiend bedrijf met eventuele doorgroeimogelijkheden in de toekomst
  • Een dynamische functie met veel ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheden
  • Een passend salaris op basis van ervaring

Wat wij vragen

  • Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Jij bent stressbestendig
  • Beschikking over kennis van MS Office
  • Bereid om in ploegen te werken

Over het bedrijf

Een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in de opslag en distributie van verpakte ADR producten, zoals spuitbussen, haarlak, deodorant, gewasbeschermingsmiddelen, motorolie en verf. Een leuk bedrijf waar je met veel plezier werkt! Een bedrijf wat met de klant meedenkt door een oplossing te bieden op alle logistieke vraagstukken. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en ze gaan graag de uitdaging aan om de goederenstroombeheersing steeds verder te optimaliseren. De locatie is het beste met eigen vervoer te bereiken (auto, fiets, scooter), met openbaar vervoer is het lastig vanwege de werktijden. Parkeren kan gratis op eigen terrein en ook een fietsenstalling zorgt voor het veilig parkeren van je scooter of (brom)fiets. Je kan je persoonlijke spullen in een kluis opbergen en in de kantine kan je warme dranken halen of wat eten opwarmen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau